Το δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πρέπει να είναι διαχρονικό: Όπως τα smartwatches της HUAWEI

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πρέπει να είναι διαχρονικό: Όπως τα smartwatches της HUAWEI
Eάν ψάχνετε ένα δώρο διαχρονικό, ρομαντικό, αλλά και εντυπωσιακό για τη γιορτή των ερωτευμένων τότε δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στην ακαταμάχητη προσφορά της HUAWEI.

Eάν ψάχνετε ένα δώρο διαχρονικό, ρομαντικό, αλλά και εντυπωσιακό για τη γιορτή των ερωτευμένων τότε δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στην ακαταμάχητη προσφορά της HUAWEI.

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει. Έρχεται ξανά αυτή η στιγμή που πρέπει να επιλέξουμε το κατάλληλο δώρο για το αγαπημένο μας πρόσωπο. Τα λουλούδια, τα σοκολατάκια και καρδιές αποτελούν την εύκολη λύση. Δεν θα θέλατε, όμως, φέτος να κάνετε τη διαφορά; Να επιλέξετε ένα δώρο που να αντέχει στον χρόνο, να είναι εντυπωσιακό και ταυτόχρονα κομψό; Ένα δώρο που θα κάνει το πρόσωπο απέναντί σας να το ερωτευτεί αμέσως;

Τι θα λέγατε, λοιπόν, να επιλέξετε ένα smartwatch από τη σειρά GT3 της HUAWEI; Μάλιστα, η HUAWEI γιορτάζει μαζί σας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια ακαταμάχητη προσφορά, προκειμένου να συνδυάσετε τη γιορτή του έρωτα με την κομψότητα που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία. Γι' αυτό και φέρνει τις δύο εξαιρετικές εκδόσεις Gold και Elite σε τιμές που θα ερωτευτείτε!

Το HUAWEI Watch GT 3 Gold για εκείνη

Για τη σύντροφό σας που της αρέσει η κομψότητα, αλλά και η αθλητικότητα, τότε το HUAWEI Watch GT 3 Gold αποτελεί εξαιρετική επιλογή. Το συγκεκριμένο smartwatch υιοθετεί έναν απλοϊκό σχεδιασμό με γυαλιστερό φινίρισμα, μαζί με ένα υπέροχο χρυσό λουράκι για μοντέρνα, εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Το καντράν 42 mm είναι ένα πραγματικό αριστούργημα. Τραβάει το φως στο 3D κυρτό γυαλί, δίνοντας μια απαλή λάμψη σαν το νερό.

Ένα από τα στοιχεία που κάνει το HUAWEI Watch GT3 να ξεχωρίζει είναι και η ανθεκτική του μπαταρία διάρκειας έως 14 ημερών. Έχει επίσης τη δυνατότητα να καταγράφει με ακρίβεια τους καρδιακούς παλμούς, οι οποίοι όπως είναι λογικό θα «αυξάνονται» όταν κοιτάτε το αγαπημένο σας πρόσωπο στα μάτια. Επιπλέον, μπορεί να παρακολουθεί συνεχώς την αναπνοή, το επίπεδο του στρες και τον εμμηνορροϊκό κύκλο, ενώ προσφέρει ολοήμερη παρακολούθηση του οξυγόνου στο αίμα καθώς και ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος.

Ένας «σύμμαχος», αλλά και ένας προσωπικός προπονητής πάντα στο πλευρό της. Άλλωστε υποστηρίζει περισσότερα από 100 αθλήματα όπως τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, κολύμβηση, σχοινάκι και σκι. Για κάποια που απολαμβάνει την άθληση, λοιπόν, αποτελεί ένα δώρο που θα το απολαύσει στο έπακρο. Φυσικά, θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο ρολόι για να ακούει μουσική, καθώς και για να απαντάει σε κλήσεις. Ένα ρολόι στις «υπηρεσίες» της.

Το HUAWEI Watch GT 3 Elite για εκείνον

Τα προγραμματισμένα ραντεβού, οι πελάτες που καλούν συνεχώς, η προπόνηση που όλο «μπαίνει στην άκρη». Με τους ρυθμούς της καθημερινότητας να είναι γρήγοροι και πιεστικοί, χρειαζόμαστε κάποιον να μας βάλει σε «πρόγραμμα»: επαγγελματικό και αθλητικό. Ένα ρολόι που να μπορεί να μας εκτός από να μας υποδείξει την ώρα, να μας υπενθυμήσει τα meetings, αλλά και να μας ωθήσει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Με το έξυπνο HUAWEI Watch GT 3 Elite που εντυπωσιάζει εμφανισιακά και σχεδιαστικά όλα γίνονται πιο εύκολα. Μιλάμε για ένα ρολόι με κομψό μπρασελέ που προσφέρει μοντέρνα, εκλεπτυσμένη εμφάνιση, συνδυάζοντας το sport look με το business casual. Ένα ρολόι που μπορεί να φοράει κάποιος από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ στην έξοδό του.

Το HUAWEI Watch GT 3 Elite θα το λατρέψει ο αγαπημένος σας, τόσο για την εμφάνισή του, όσο και για τις λειτουργίες του. Είναι ανθεκτικό, με μπαταρία διάρκειας έως 14 ημερών, ενώ υποστηρίζει γρήγορη ασύρματη φόρτιση. Όπως και το Gold Edition, καταγράφει καρδιακούς παλμούς, παρακολουθεί συνεχώς την υγεία σας, λειτουργεί ως ιδανικός βοηθός για τη διατήρηση της φυσικής σας κατάστασης, ενώ η αναβαθμισμένη εφαρμογή HUAWEI Health επιτρέπει στον χρήστη του να ρυθμίζει εξατομικευμένες υπενθυμίσεις, από το πόσα ποτήρια νερού έχει στόχο να πίνει καθημερινά, μέχρι υπενθυμίσεις για φάρμακα, διαλογισμό, ξεκούραση, άθληση ή θετική σκέψη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα Huawei smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android κινητά τηλέφωνα.

    Επιπλέον, η τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep™ 2.0 παρέχει λεπτομερή στοιχεία και εκατοντάδες προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ύπνου του χρήστη. Ένα δώρο που δείχνει ότι νοιάζεστε πραγματικά για το άτομο που έχετε απέναντί σας και θέλετε να του προσφέρετε το καλύτερο.

    Μη χάσετε την ξεχωριστή προσφορά για τα HUAWEI GT3, -Gold και Elite edition- για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία διατίθεται από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI: Γερμανός, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο.

    Αποκτήστε τα από τις 6 έως τις 19 Φεβρουαρίου σε μοναδικές τιμές και χαρείτε τον έρωτά σας με την βοήθεια της τεχνολογίας!

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

    Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

    gazzetta
    gazzetta reader insider insider