Αντοχή, κομψότητα ή λειτουργικότητα; Με τα HUAWEI Smartwatches αυτό το καλοκαίρι θα τα έχεις όλα στο χέρι σου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αντοχή, κομψότητα ή λειτουργικότητα; Με τα HUAWEI Smartwatches αυτό το καλοκαίρι θα τα έχεις όλα στο χέρι σου
Τα smartwatches HUAWEI Watch GT 3 Pro (Ceramic & titanium), HUAWEI Watch Ultimate και HUAWEI Watch 4 Pro είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών της Huawei.

Αν υπάρχει μια εποχή μέσα στη χρονιά στην οποία νιώθουμε πιο χαλαροί, χωρίς άγχη και κυρίως ορεξάτοι για να ανακαλύψουμε νέες περιπέτειες και προορισμούς, τότε αυτή είναι σίγουρα το καλοκαίρι. Ειδικά δε η περίοδος της άδειάς μας, όπου όλα «σβήνουν» και έχουμε πλέον ελεύθερο χρόνο για να κάνουμε τα πράγματα που μας αρέσουν.

Το τι τύπος διακοπών είναι ο καθένας από εμάς φυσικά διαφέρει. Σε κάποιους αρέσει να αφήνονται στην περιπέτεια. Να παίρνουν το σακίδιό τους και να εξερευνούν τα πιο ιδιαίτερα μέρη. Άλλοι πάλι, επιλέγουν την πολυτέλεια και την κομψότητα, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που θέλουν να τα συνδυάζουν όλα. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις ένα είναι το σίγουρο: ότι στις φετινές σου διακοπές έχεις ανάγκη από έναν σύμμαχο, ο οποίος θα βρίσκεται συνεχώς στον καρπό του χεριού σου και θα λειτουργεί ως προσωπικός σου βοηθός. Τόσο στα εύκολα όσο και στα δύκολα.

Η αλήθεια είναι πως στη σειρά Smartwatches της HUAWEI μπορείς να βρεις πραγματικά τον personal assistant που χρειάζεσαι. Όποιο έξυπνο ρολόι κι αν επιλέξεις, είναι δεδομένο πως θα ενθουσιαστείς από τις δυνατότητές του, αλλά και από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του, ο οποίος θα κάνει upgrade στο στιλ σου.

Με το HUAWEI Watch 4 Pro έχεις ολοκληρωμένο έλεγχο υγείας 7 σημείων σε 1 λεπτό

Αναμφίβολα, το smartwatch που ξεχωρίζει από τη σειρά της HUAWEI είναι το εντυπωσιακό Watch 4 Pro. Δεν είναι τυχαίο που επέλεξε να το φορά ένας από τους κορυφαίους δρομείς μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο, ο βρετανός Sir Mo Farah. Ως επαγγελματίας αθλητής, κατανοεί τα σημαντικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν τα έξυπνα wearables του, τα οποία τον βοηθούν να αξιοποιήσει πλήρως, όλες τις δυνατότητες του και να είναι πάντα σε φόρμα.

Αν είσαι από εκείνους που αγχώνονται με το παραμικρό και θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο της υγείας τους άμεσα και εύκολα, τότε αυτό το smartwatch έχει φτιαχτεί για σένα. Διαθέτει λειτουργίες όπως δυνατότητα παρακολούθησης καρδιακού παλμού, ανίχνευση αρτηριακής δυσκαμψίας, επίπεδα στρες, θερμοκρασία δέρματος και πνευμονική λειτουργία και παρακολούθηση ύπνου, ενώ οι έξυπνες υπενθυμίσεις υγείας στέλνουν έγκαιρες ειδοποιήσεις και προτάσεις για να βοηθήσουν τους χρήστες να διατηρήσουν υγιή καρδιακό ρυθμό και επίπεδα οξυγόνου στο αίμα.

Εκτός όμως από την επισκόπηση υγείας 7 σημείων σε 1 λεπτό που προσφέρει το ρολόι, μπορεί να μετατραπεί και σε έναν personal trainer, καθώς διαθέτει πάνω από 100 διαφορετικές αθλητικές λειτουργίες, οι οποίες θα σε κάνουν fit σε χρόνο dt. To HUAWEI WATCH 4 Pro προσφέρει παράλληλα κι έναν φρέσκο φουτουριστικό σχεδιασμό, ενώ χάρη στην αρχιτεκτονική διπλού πυρήνα 2.0 που παρέχει στους χρήστες δυνατότητες Standard Mode και Ultra-long Battery Life Mode.

Διαθέτει κάσα τιτανίου αεροδιαστημικής ποιότητας δίνοντας στο smartwatch μια πολυτελή αίσθηση, ενώ το κορυφαίο κυρτό κρύσταλλο ζαφειριού στο καντράν του ρολογιού προσθέτει μια πινελιά κομψότητας με ανθεκτικότητα για να αντέχει στην καθημερινή φθορά. Τέλος, προσφέρει στους χρήστες πάνω από 20.000 θέματα προσόψεων ρολογιού, για να μπορεί ο καθένας να το κάνει όσο πιο «δικό του» γίνεται. Ένα ρολόι που πραγματικά έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει ο πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού και που θα σε πείσει πως πρέπει να το έχεις παντού και πάντα μαζί σου.

Ένα smartwatch για όλους όσους είναι λάτρεις της περιπέτειας

Στη σειρά της HUAWEI συναντάμε και το Watch Ultimate, το οποίο φαίνεται πως κατασκευάστηκε για να αλλάξει όλα τα δεδομένα και τα πρότυπα αντοχής των smartwatches. Ένα ρολόι ιδανικό για τους απαντού κυνηγούς της αδρεναλίνης, οι οποίοι δεν μένουν ποτέ ήσυχοι. Μπορεί να αντέξει άνετα σε κατάδυση 100 μέτρων και να παραμείνει μάλιστα σε αυτό το βάθος για 24 ολόκληρες ώρες, αντέχοντας ακραίες πιέσεις βυθού, ενώ είναι εξοπλισμένο με δυνατότητες ήχου, ένα άνευ προηγουμένου επίτευγμα στα mainstream smartwatches.

Εξαιρετική είναι και η μπαταρία του, η οποία μπορεί να κρατήσει μέχρι και δύο εβδομάδες χωρίς φόρτιση, ενώ ακόμη και όταν εξαντληθεί, με το νέο προηγμένο ασύρματο σύστημα γρήγορης φόρτισης που διαθέτει διασφαλίζει ότι φορτίζεται πλήρως εντός 60 λεπτών ή 25% εντός 10 λεπτών.

Υποστηρίζει όλες τις απόλυτες έξυπνες λειτουργίες της καθημερινότητας και τόσο αυτό όσο και όλα τα υπόλοιπα HUAWEI smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android smartphones. Κάτι που σημαίνει πως μπορείς να έχεις όλες σου τις κλήσεις, τα μηνύματα, τα emails σου, τις επαφές σου και τη μουσική σου στον καρπό του χεριού σου.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως με κάθε αγορά ενός HUAWEI Watch Ultimate, από 15 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου 2023, κερδίζεις δωρεάν επαγγελματικό μάθημα κατάδυσης με επαγγελματία εκπαιδευτή δυτών, από το πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο κέντρο καταδύσεων "SCHOOL OF DIVING".

Το ιδανικό premium smartwatch για όσους επιθυμούν μία οικονομική επιλογή

Αν τώρα ψάχνεις μια εναλλακτική, ένα smartwatch αρκετά premium, με πολλές δυνατότητες αλλά και σε καλή τιμή, τότε να σου συστήσουμε το HUAWEI WATCH GT 3 Pro. Πρόκειται για το πρώτο έξυπνο ρολόι της HUAWEI που έφερε τη λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος ECG με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία χάρη στην τεχνολογία TruSeen 5.0+, προσφέρει ακριβή μέτρηση της καρδιακής λειτουργίας, αλλά και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, επιτρέποντας στους χρήστες του να παρακολουθούν εύκολα τον καρδιακό τους παλμό και να εντοπίζουν πιθανούς κινδύνους για την υγεία της καρδιάς.

Είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να σε κρατάει ενημερωμένο για την κατάσταση της υγείας σου, τόσο μέσα στην καθημερινότητα όσο και στον ύπνο σου, ενώ κληρονομεί το αθλητικό DNA της σειράς GT, αλλά με αναβαθμισμένες δυνατότητες υλικού και λογισμικού και ακόμη πιο ολοκληρωμένες αθλητικές λειτουργίες. Επίσης, έχει εξαιρετική αντοχή στο νερό, κάτι που το κάνει ιδανικό για όλους όσους σκέφτονται τις βουτιές τους το φετινό καλοκαίρι.

Το HUAWEI WATCH GT3 Pro συνδυάζει την εξαιρετική τεχνογνωσία του με την αισθητική, οδηγώντας την παρακολούθηση της υγείας και τη φυσική κατάσταση στην κορυφή. Διατίθεται στις εκδόσεις Titanium και Ceramic, παρουσιάζοντας ένα κομψό σχεδιασμό, με την απλότητα του κεραμικού να συμπληρώνει τη γοητεία του μετάλλου. Με λίγα λόγια μιλάμε για ένα smartwatch σχεδιασμένο για εσένα που ψάχνεις πάντα τις πιο premium επιλογές.

Πριν φτιάξεις, λοιπόν, τη βαλίτσα των καλοκαιρινών σου διακοπών σιγουρέψου ότι τα έχεις όλα. Από την πετσέτα, το μαγιό και το αντηλιακό σου, μέχρι το ιδανικό smartwatch που θα σε συντροφεύσει στις πιο όμορφες στιγμές του φετινού καλοκαιριού και μαζί θα δημιουργήσετε τις πιο απίστευτες εμπειρίες.

Τα smartwatches HUAWEI Watch GT 3 Pro (Ceramic & titanium), HUAWEI Watch Ultimate και HUAWEI Watch 4 Pro είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider