Skyfall: Ο τέλειος χώρος για private parties και business diners δίπλα στην Ακρόπολη (pics & vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Skyfall: Ο τέλειος χώρος για private parties και business diners δίπλα στην Ακρόπολη (pics & vid)

Αν υπάρχει μία περιοχή στην Αθήνα που να συμπυκνώνει με τον καλύτερο τρόπο την αισθητική αυτής της πόλης, αυτή είναι η ευρύτερη περιοχή του Καλλιμάρμαρου, της Ακρόπολης και του Ζαππείου.

Επιβλητικά κτίρια, δρόμοι γεμάτοι ιστορία, γραφικά στενά, πανέμορφη θέα των των πολιτιστικών μνημείων, ήχοι που μόνο απαρατήρητοι δεν περνούν.

Περπατώντας μπορείς να εκπλαγείς από τα πολλά μυστικά που κρύβει. Από τη μαγική περιήγηση στα Αναφιώτικα και τις μικρές αρχαιολογικές πινελιές μέχρι τις απολαυστικές μυρωδιές της χλωρίδας του Εθνικού Κήπου, όλη αυτή η περιοχή είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Μία τέτοια έκπληξη σε περιμένει και στην αρχή της Μάρκου Μουσούρου στο Μετς, δίπλα στο Καλλιμάρμαρο. Με θέα την Ακρόπολη και με το φεγγάρι να προσθέτει την απαραίτητη ρομαντική πινελιά στα βράδια μας, το Skyfall είναι το τέλειο μέρος για να γίνετε ένα με την Αθήνα και να ανακαλύψετε το χώρο που θα γίνει το στέκι σας είτε για προσωπικές είτε για επαγγελματικές σας στιγμές.

Το Skyfall είναι ένας χώρος ειδικά σχεδιασμένος για να απολαύσετε υπέροχα cocktail ή private parties, αλλά και για business lunches ή dinners δίπλα στην Ακρόπολη και στον Λυκαβηττό. Σε έναν ιστορικό δρόμο, δίπλα στο Καλλιμάρμαρο, το Skyfall cocktail & food bar δεν γίνεται αντιληπτό με την πρώτη ματιά, καθώς περισσότερο μοιάζει με καλά κρυμμένο μυστικό, που διαδίδεται από στόμα σε στόμα. Για αυτό κρατά ακόμη ανέπαφο το μυστήριο της αθηναϊκής νύχτας.

skyfall_moon

Η πανέμορφη βεράντα του Skyfall με απέραντη θέα το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και extra bonus την άμεση επαφή με το bar θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα φιλοξενώντας τα πάρτι των ονείρων σας. O Παρθενώνας, απλώνεται επιβλητικός μπροστά στα μάτια σας και σας µεταφέρει όχι απλά σε μια άλλη εποχή, αλλά σε µια άλλη διάσταση, που αποπνέει διάθεση για hip & chic δείπνα µε λάµψη και class. Ιδανικό σκηνικό, ενώ εσείς απολαμβάνετε τα signature cocktails που ετοίμασαν οι έμπειροι bartenders αλλά και την πολύ καλά ενημερωμένη κάβα.

A post shared by SKYFALL Cocktail&Food Bar (@skyfall_bar) on

Ο εσωτερικός χώρος, µοιρασµένος σε δύο επίπεδα, το Bar και το Restaurant, αντικατοπτρίζει τις δύο όψεις του ίδιου νοµίσµατος. Κοινός παρανοµαστής και συνδετικός κρίκος των δύο επιπέδων, η κουζίνα. Εκεί όπου δηµιουργούνται μοναδικές γεύσεις, από finger food και tapas μέχρι εξαιρετικά πιάτα, ανάλογα µε τις επιθυμίες σας.

skyfall

Το Skyfall bar έχει φιλοξενήσει αμέτρητα events που έγιναν talk of the town. Τόσο ξεχωριστά και τόσο εκλεπτυσμένα, σε ένα περιβάλλον που υµνεί την αισθητική και το καλό γούστο. Δεξιώσεις γάμου και βάφτισης, σεμινάρια, parties γενεθλίων, εταιρικά events και business meetings, όλα όσα μπορείς να ζητάς σε μία special περίσταση μπορείς να τα βρεις στο Skyfall.

Skyfall

Ο chef δημιουργεί για εσάς tailor made προτάσεις ανάλογα με τη περίσταση, ταξιδεύοντας σας με τη μαγειρική της στην Ελλάδα φυσικά αλλά και σε όλο το κόσμο. Όσον αφορά τις γεύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε από το μενού ξεχωρίζουν επιλογές όπως η μοσχαρίσια στηθοπλευρά σιγομαγειρεμένη για 6 ώρες, το μαριναρισμένο πλοκάμι θράψαλου και το εθιστικό κιουνεφέ.

Μην ξεχάσετε να συνοδεύσετε το γεύμα σας με ένα γευστικό κρασί από την πλούσια κάβα του Skyfall και να συνεχίσετε τη βράδια σας με signature cocktails από τους διάσημους bartenders του. Γεύσεις που σίγουρα θα σας κάνουν να θέλετε να επιστρέψετε και να δοκιμάσετε όσα περισσότερα μπορείτε.

skyfall_cocktail

Το Skyfall σού προσφέρει μια µοναδική εµπειρία ευ ζην με προσιτές τιμές, σε ένα μέρος που συμπυκνώνει τη μαγεία της πρωτεύουσας. Ήρθε λοιπόν η ώρα να το ανακαλύψεις και εσύ!

Περισσότερα για το Skyfall:

Διεύθυνση: Μάρκου Μουσούρου 1, 11636, Αθήνα, τηλ: 210 9210098

Web: www.skyfallbar.gr

Facebook: Skyfallbar

Instagram: skyfall_bar

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider