Ο ιδανικός προορισμός για όλον τον χρόνο τελικά υπάρχει

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο ιδανικός προορισμός για όλον τον χρόνο τελικά υπάρχει
Από τα κρύα του χειμώνα μέχρι τις ζέστες του καλοκαιριού, δε χρειάζεται να ψάχνετε άλλο τον προορισμό του ταξιδιού σας.

Από τα κρύα του χειμώνα μέχρι τις ζέστες του καλοκαιριού, δε χρειάζεται να ψάχνετε άλλο τον προορισμό του ταξιδιού σας.

Τίποτα δε συγκρίνεται με ένα ωραίο ταξίδι. Το μαγικό συναίσθημα της εξερεύνησης άγνωστων για εμάς μέχρι πρότινος τοπίων, οι νέες γεύσεις και συνολικά αυτή η αίσθηση της ξεγνοιασιάς μακριά από τη ρουτινιασμένη πολλές φορές καθημερινότητα είναι ακριβώς αυτό που έχουμε ανάγκη για να γεμίσουμε τις «μπαταρίες» μας και να επιστρέψουμε πιο ανανεωμένοι από ποτέ, γεμάτοι αξέχαστες εμπειρίες.

Πολλές φορές, όμως, έρχεται η απόφαση του ταξιδιού και δεν έχουμε ιδέα τι να επιλέξουμε, γιατί ο ένας προορισμός είναι για χειμώνα, ο άλλος για καλοκαίρι. Κάπως έτσι, καταλήγουμε να αφιερώνουμε ώρες, ακόμα και μέρες, για την αναζήτηση του τέλειου για εμάς πλάνου, ενίοτε χωρίς καν να το βρούμε. Ευτυχώς, με το Grecotel Plaza Beach House, αυτό σταματάει εδώ. Πολύ απλά, γιατί πλέον έχουμε βρει τον ιδανικό προορισμό για όλον τον χρόνο, ανεξάρτητα από την εποχή και τις διαθέσεις του καιρού.

Το Grecotel Plaza Beach House βρίσκεται στο Ρέθυμνο, σε μία εξαιρετικά προνομιακή θέση, πάνω στη θάλασσα, ακριβώς μπροστά σε μία αμμώδη παραλία και με τη γραφικά παλιά πόλη σε απόσταση αναπνοής με τα πόδια. Το ξενοδοχείο είναι φτιαγμένο με τόσο όμορφο και cozy τρόπο, που τα ευρύχωρα lofts και τα διαμερίσματα μοιάζουν με μικρές «γειτονιές», έτοιμα να μας υποδεχτούν και να ικανοποιήσουν κάθε μας ανάγκη όλες τις εποχές του χρόνου. Αν, για παράδειγμα, ψάχνετε προορισμό για τα Χριστούγεννα ή γενικά για την περίοδο του χειμώνα, τότε ήρθε η ώρα να σταματήσετε το browsing, γιατί αυτό μόλις έγινε περιττό.

Τα άνετα και κομψά δωμάτια

Με την άφιξή σας στο ξενοδοχείο, σας περιμένουν ευρύχωρα δωμάτια με ιδιαίτερα κομψή και μοντέρνα διακόσμηση. Είναι απόλυτα εξοπλισμένα για να εκπληρώνουν τις ανάγκες διαμονής κάθε επισκέπτη, είτε πρόκειται για μεμονωμένο ταξιδιώτη, είτε για ζευγάρια ή οικογένειες. Στις παροχές περιλαμβάνεται πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα στην περίπτωση που θελήσετε ένα μεταμεσονύκτιο σνακ, καθιστικό για τις ώρες χαλάρωσης και ιδιωτική βεράντα με θέα το παραμυθένιο ηλιοβασίλεμα που θα εκτιμήσουν ειδικά οι πιο ρομαντικοί. Παράλληλα, παρέχεται δωρεάν wi-fi σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και στα περισσότερα δωμάτια, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με τους αγαπημένους σας ή να αναζητάτε επιλογές για να γεμίσετε το πρόγραμμα του ταξιδιού.

Το άκρως ενημερωμένο εστιατόριο

Στο εστιατόριο και το all day bar του Grecotel Plaza Beach House θα απολαύσετε εκλεκτές δημιουργίες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα ποτήρι με φρέσκο χυμό ή ένα δροσερό smoothie και να συνεχίσετε με σνακ και εκλεκτά εδέσματα της κρητικής κουζίνας φτιαγμένα από προϊόντα της βιολογικής φάρμας Agreco Farm. Εκεί που το καλοκαίρι ξεχωρίζουν το ice-cream kiosk και η παραδοσιακή patisserie, τον χειμώνα την τιμητική τους έχουν τα ειδικά σχεδιασμένα σνακ στον ψηλοτάβανο και καλόγουστο εσωτερικό χώρο. Όλα αυτά, την ώρα που ατενίζετε τη θέα του Κρητικού Πελάγους.

Ένα ξενοδοχείο γεμάτο εμπειρίες

Το Grecotel Plaza Beach House είναι το ξενοδοχείο που δίνει στους επισκέπτες του πληθώρα επιλογών για να διαλέξουν πώς θα αξιοποιήσουν τον χρόνο τους. Όσοι θέλουν να παραμένουν τακτικοί στο fitness πρόγραμμά τους, θα ικανοποιηθούν από το γυμναστήριο, ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, διατίθενται meeting rooms αλλά και άνετο parking για να μην έχει κανείς το άγχος του αυτοκινήτου. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις υπάρχει φιλόξενο playhouse, το οποίο προσφέρει δραστηριότητες για να διασκεδάσει όλη η οικογένεια, ανεξάρτητα από ηλικίες.

Το πανέμορφο Ρέθυμνο

Όταν δεν απολαμβάνετε τις ανέσεις και τους εκλεπτυσμένους χώρους του ξενοδοχείου, το πανέμορφο Ρέθυμνο σάς περιμένει να το ανακαλύψετε. Η βενετσιάνικη αρχιτεκτονική, τα διάσημα αξιοθέατα, τα ιστορικά μοναστήρια, οι χώροι αρχαιολογικής σημασίας καθώς και το μουσείο της Ελεύθερνας είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορεί ένας επισκέπτης να γνωρίσει. Ποιος θα πει «όχι» σε μία βόλτα στο Ενετικό λιμάνι με τον χαρακτηριστικό φάρο και τα γραφικά ταβερνάκια; Ειδικά τα Χριστούγεννα, όμως, ο τόπος αποκτά μία ακόμα πιο «μαγική» αίσθηση, αφού η περιοχή γίνεται πιο λαμπερή και «ζεστή» από ποτέ. Λίγο μετά, το φημισμένο Ρεθυμνιώτικο καρναβάλι θα μετατραπεί σε μία αξέχαστη εμπειρία για όποιον τη βιώσει.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε τις κρατήσεις σας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Grecotel Plaza Beach House.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider