Forbes: Τα 10 πολυτελή ξενοδοχεία που ανοίγουν το 2018 (pics)

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Forbes: Τα 10 πολυτελή ξενοδοχεία που ανοίγουν το 2018 (pics)

Αν μία από τις αποφάσεις σας για τη νέα χρονιά είναι να ταξιδεύετε περισσότερο, το Forbes σας προτείνει 10 πολυτελή ξενοδοχεια που αναμένεται να ανοίξουν μέσα στο 2018.

1. Rosewood Miramar Beach Montecito, Σάντα Μπάρμπαρα

Αυτό το ιδιωτικό παραθαλάσσιο ακίνητο 16 στρεμμάτων θα ανοίξει το καλοκαίρι του 2018, εκεί που μέχρι πρότινος βρισκόταν το Miramar Beach Hotel, ορόσημο 100 ετών στην περιοχή. Οι επισκέπτες θα βρουν ακριβώς ό,τι περιμένουν σε ένα από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Rosewood, δηλαδή -μεταξύ άλλων- έξι εστιατόρια, σπα και δύο πισίνες. Το Rosewood Miramar Beach Montecito θα είναι το πρώτο θέρετρο στη Σάντα Μπάρμπαρα, που θα προσφέρει στους επισκέπτες του παραθαλάσσιες σουίτες, με απευθείας πρόσβαση στις αμμώδεις παραλίες της!

2. The Fairlane Hotel, Νάσβιλ

Το ξενοδοχείο 81 δωματίων θέλει να επαναφέρει το στυλ της δεκαετίας του '70. Η ρετρό-μοντέρνα διακόσμηση έχει ως στόχο να δημιουργεί την εντύπωση «επιχειρήσεις στη μία πλευρά και πάρτι στην άλλη». Το Fairlane Hotel θα ανοίξει στις αρχές του 2018 και οι ιδιοκτήτες του ελπίζουν ότι το λόμπι θα γίνει hotspot για γευστικά γεύματα και ποτά σε επαγγελματικά ραντεβού, ενώ το ρετιρέ 371 τ.μ. θα διαθέτει βεράντα με την καλύτερη θέα στο Music City για ξέφρενα πάρτι!

3. The Dixon in London, Ηνωμένο Βασίλειο

Βρίσκεται στο Tower Bridge του Λονδίνου, μια περιοχή που θεωρείται η καρδιά της καλλιτεχνικής έκφρασης. Τόσο η αισθητική όσο και οι ανέσεις που προσφέρει το Dixon επικεντρώνονται στην τέχνη, τον πολιτισμό και το πρωτοποριακό design. Το έργο των τοπικών καλλιτεχνών αναδεικνύεται σε όλους τους χώρους.

4. Baglioni Resort, Μαλδίβες

Το τελευταίο ακίνητο από την πολυτελή αλυσίδα ξενοδοχείων Baglioni πρόκειται να ανοίξει αυτό το καλοκαίρι στις παραδεισένιες Μαλδίβες. Το θέρετρο βρίσκεται στο απομονωμένο ιδιωτικό νησί Maagau και θα διαθέτει 96 βίλες με κήπο και πρόσβαση στην παραλία, και βίλες «πάνω στο νερό» μεταξύ των οποίων και μια διώροφη τριών υπνοδωματίων. Στο χώρο θα υπάρχουν επίσης τέσσερα εστιατόρια, χώρος για δημιουργική απασχόληση των παιδιών και κέντρο καταδύσεων.

5. One&Only Gorilla’s Nest, Ρουάντα

Πόσα ξενοδοχεία μπορούν να αναφέρουν τους γορίλες σαν μία από τις ανέσεις τους; Το One & Only Gorilla's Nest, που θα ανοίξει στα τέλη του 2018 υπόσχεται να φέρει τους επισκέπτες του πιο κοντά στους διάσημους γορίλες των βουνών. Βρίσκεται κοντά στο χωριό Kingi και τους πρόποδες του ηφαιστείου Virunga, όπου μπορείς κανείς να θαυμάσει τα απειλούμενα θηλαστικά.

6. The Retreat at the Blue Lagoon, Ισλανδία

Το Retreat at the Blue Lagoon υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες! Θα διαθέτει 62 σουίτες, που λόγω της ηφαιστειακής δραστηριότητας στην περιοχή, θα περιβάλλονται από τα περίφημα πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία νερά και είναι όλες διακοσμημένες με γυαλί από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι για να απολαμβάνει κανείς το απίστευτο θέαμα.

7. Montage Resort and Residences Los Cabos, Μεξικό

Το Montage θα ανοίξει τον Μάιο του 2018, με περισσότερα από 120 δωμάτια στα 40 στρέμματα κατά μήκος του κόλπου Santa Maria. Η περιοχή προσφέρεται για καταδύσεις, ή αν δεν είστε τέτοιοι τύποι, μπορείτε απλά να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα των 1.858 τ.μ. (!) που εκτείνεται σε δύο επίπεδα.

8. Conrad Bengaluru, Ινδία

Γνωστή ως η «Silicon Valley της Ινδίας», το Bengaluru μετατρέπεται με γοργά βήματα στην καρδιά των επιχείρησεων, των τεχνών και της ψυχαγωγίας στη χώρα. Το νέο ξενοδοχείο με θέα στη γραφική λίμνη Ulsoor / Halasuru θα συνδυάζει τις ρετρό λεπτομέρειες με τις σύγχρονες ανέσεις.

9. MGM Cotai in Macao, Κίνα

Το MGM Cotai θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο που ανοίγει από τότε που το Μακάο χαρακτηρίστηκε Δημιουργική Πόλη Γαστρονομίας της UNESCO. Ενώ είναι το δεύτερο ξενοδοχείο MGM στο Μακάο, θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό από το πρώτο με την κύρια είσοδο διακοσμημένη με το μεγαλύτερο λιοντάρι στη συλλογή MGM (ύψους σχεδόν 11 μέτρων) και επιχρυσωμένο με φύλλα χρυσού.

10. Downtown Camper by Scandic, Σουηδία

Το Downtown Camper έχει στόχο κυρίως τη φιλοξενία μεγαλύτερων ομάδων τουριστών που θέλουν να μοιραστούν κοινές δραστηριότητες. Τέτοιες δραστηριότητες θα μπορούν να απολαμβάνουν οι επισκέπτες του στο The Nest, το «καταφύγιο» του τελευταίου ορόφου του ξενοδοχείου, όπου θα προσφέρονται μαθήματα γιόγκα, θα υπάρχει εξωτερική πισίνα και πολλά άλλα. Το Campfire, το εστιατόριο και το μπαρ του ξενοδοχείου, διαθέτει όντως μια εστία φωτιάς ώστε να λειτουργεί ως σημείο συγκέντρωσης για τους επισκέπτες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider