Wall Street: Πέντε στα πέντε και τα ρεκόρ συνεχίζονται

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Wall Street: Πέντε στα πέντε και τα ρεκόρ συνεχίζονται
Πέμπτη διαδοχική συνεδρίαση που έκλεισε με θετικό πρόσημο για τους δείκτες της Wall Street.

Άλλη μία συνεδρίαση έκλεισε με κέρδη στη Wall Street που έκανε το πέντε στα πέντε, με τους δείχτες να συνεχίζουν στα ρεκόρ την Τρίτη.

Οι επενδυτές φαίνεται πως αναμένουν τις οριστικές λεπτομέρειες της συμφωνίας πρώτης φάσης μεταξύ ΗΠΑ - Κίνας, που θα συνοδεύεται και με τις υπογραφές των δύο μεγαλύτερων οικονομιών. Παράλληλα οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ώστε να ξεκινήσουν οι πιο δύσκολες διαπραγματεύσεις για τη δεύτερη φάση της συμφωνίας.

Παράλληλα στα οικονομικά νέα της ημέρας, οι ενάρξεις κατοικιών ενισχύθηκαν κατά 3,2% στο ετησίως προσαρμοσμένο μέγεθος του 1,37 εκατ.

Κρίσιμη η Τετάρτη για το πολιτικό μέλλον του Ντόναλντ Τραμπ

Την Τετάρτη η αμερικανική Βουλή θα ψηφίσει επί των δύο άρθρων παραπομπής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σε δίκη, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ηγέτης της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Βουλή, Στένι Χόγιερ.

Ο Χόγιερ ανέφερε σε δημοσιογράφους πως ηγετικά στελέχη των Δημοκρατικών στη Βουλή δεν έχουν ασκήσει πιέσεις στα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος για τον τρόπο που θα ψηφίσουν. Την περασμένη εβδομάδα, η Επιτροπή Δικαστικών Υποθέσεων της Βουλής, ενέκρινε την ενεργοποίηση δύο άρθρων παραπομπής. Οι κατηγορίες που αποδίδουν οι Δημοκρατικοί σε βάρος του Ρεπουμπλικάνου προέδρου είναι: «κατάχρηση εξουσίας» και «παρακώλυση της λειτουργίας του Κογκρέσου».

Την Τρίτη ο Dow Jones ενισχύθηκε 0,11% στις 28.267,16 μονάδες, ο S&P 500 κατέγραψε άνοδο 0,03% στις 3.192,52 μονάδες, ενώ ο Nasdaq σημείωσε κέρδη 0,10% στις 8.823,36 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider