Goldman Sachs: Έπιασε «πάτο» η Wall Street, δεν θα κινηθεί χαμηλότερα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Goldman Sachs: Έπιασε «πάτο» η Wall Street, δεν θα κινηθεί χαμηλότερα
«Οι αμερικανικές μετοχές δεν αναμένεται να δοκιμάσουν νέα χαμηλά, λόγω της απόφασης των αρχών να κάνουν ‘whatever it takes’ (ό,τι χρειαστεί) για να στηρίξουν την αμερικανική οικονομία».

Απίθανη θεωρεί η Goldman Sachs μια νέα βουτιά της αμερικανικής κεφαλαιαγοράς, εκτιμώντας πως, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις, η Wall Street ήδη έπιασε «πάτο».

«Οι αμερικανικές μετοχές δεν αναμένεται να δοκιμάσουν νέα χαμηλά, λόγω της απόφασης των αρχών να κάνουν ‘whatever it takes’ (ό,τι χρειαστεί) για να στηρίξουν την αμερικανική οικονομία», επισημαίνουν οι αναλυτές της αμερικανικής τράπεζας, σύμφωνα με το Bloomberg.

«Η πρωτοφανής στήριξη των αρχών έχει περιορίσει δραματικά τους κινδύνους τόσο για την αμερικανική αγορά, όσο και για την αμερικανική οικονομία», εκτιμά η Goldman Sachs και προσθέτει πως «η Fed και το Κογκρέσο έχουν εξαλείψει την προοπτική μιας οικονομικής κατάρρευσης».

Αποσύρει την πρόβλεψη για βουτιά του S&P 500 στις 2.000 μονάδες

Μάλιστα, σπεύδουν να εξηγήσουν πως η πρότερη πρόβλεψη του οίκου για βουτιά του δείκτη βαρόμετρο της Wall Street, S&P 500, στις 2.000 μονάδες δεν ισχύει πια, καθώς δεν είναι πια πιθανή.

«Η τιμή στόχος για τον S&P 500 για τα τέλη του 2020 είναι οι 3.000 μονάδες», εκτιμούν οι αναλυτές της Goldman Sachs.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider