Κορυφαία προστασία από το Citroen C3 Aircross (vid)

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κορυφαία προστασία από το Citroen C3 Aircross (vid)

Το νέο συμπαγές SUV της Citroen έχει να επιδείξει πολλά πλεονεκτήματα, μη εξαιρουμένης και της ασφάλειας, όπως απέδειξαν οι δοκιμές του ευρωπαϊκού οργανισμού αξιολόγησης Euro NCAP.

Το νέο μοντέλο κέρδισε την ανώτερη διάκριση των Πέντε Αστέρων με εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες κρίνονται τα αυτοκίνητα από τον Οργανισμό, αποδεικνύοντας την σχεδιαστική επιτυχία του C3 Aircross από την άποψη της παθητικής ασφάλειας και της ασφάλειας των πεζών, καθώς επίσης και του υψηλού επιπέδου τεχνολογίας με συστήματα υποστήριξης του οδηγού.

Η βαθμολογία στις επιμέρους αξιολογήσεις του Euro NCAP επιβραβεύει την αποτελεσματικότητα του Citroën C3 Aircross, τόσο σε ότι έχει να κάνει με τη δομή του αμαξώματος, όσο και στο επίπεδο του εξοπλισμού παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας. Πιο συγκεκριμένα, στους τέσσερις κυρίως τομείς αξιολόγησης τα αποτελέσματα ήταν:

Προστασία ενηλίκων 85%, προστασία παιδιών 82%, προστασία πεζών 64% και συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης 60%.

Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο για τον οδηγό του C3 Aircross αποτελεί το γεγονός της ύπαρξης 12 συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης, τα οποία συμβάλλουν στο κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας αλλά επίσης στην άνεση και στην απόλαυση της κάθε διαδρομής.

Ακόμα μια σημαντική τεχνολογία, την οποία διαθέτει το νέο C3 Aircross είναι το Citroen Connect Box. Χάρη στην κλήση έκτακτης ανάγκης και στο SOS Pack, ο οδηγός μπορεί να επικοινωνήσει με τηλεφωνικό κέντρο για βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης του οχήματος.

Με τιμή από 14.950 ευρώ, το νέο Citroen C3 Aircross προσφέρει στον οδηγό του μοναδικά πλεονεκτήματα τόσο σε επίπεδο πρακτικότητας, άνεσης και κίνησης σε κάθε είδος εδάφους, όσο και τη σιγουριά της κορυφαίας ασφάλειας για τον ίδιο και την οικογένειά του. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι όντας στο λανσάρισμα ακόμα σε πολλές χώρες, το νέο C3 Aircross έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού και μετρά ήδη 20.000 παραγγελίες στην Ευρώπη.

Κορυφαία προστασία από το Citroen C3 Aircross (vid)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider