Toyota C-HR: Η τέχνη της τεχνολογίας (pics & vid)

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Toyota C-HR: Η τέχνη της τεχνολογίας (pics & vid)

Απόλυτα εναρμονισμένο με το σύγχρονο τρόπο ζωής, το νέο C-HR επιβάλλεται με κάθε πλευρά του χαρακτήρα του. Πανέμορφο και συμπαγές, ελίσσεται στην πόλη με χαρακτηριστική ευκολία και κάνει κάθε διαδρομή μια απολαυστική εμπειρία.

Η ποιότητα Toyota, συνδυάζεται στο νέο C-HR με τη φουτουριστική αισθητική και την κομψότητα, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό. Η ροή των όγκων και των γραμμών δίνει την αίσθηση της κίνησης σε όλο το μήκος του αμαξώματος, που μοιάζει σμιλεμένο από ένα κομμάτι μέταλλο. Κάθε λεπτομέρεια συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την κομψότητα. Η έκπληξη συνεχίζεται και στο εσωτερικό, όπου η ψηλά και κεντρικά τοποθετημένη οθόνη του συστήματος πολυμέσων Toyota Touch 2 συνυπάρχει με ένα ταμπλό υψηλής ποιότητας και εργονομίας, προσανατολισμένο στον οδηγό. Τα προηγμένα συστήματα infotainment εξασφαλίζουν απόλυτη επικοινωνία και ψυχαγωγία, ενώ αν το ζητούμενο είναι το απόλυτο στον ήχο, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του κορυφαίου συστήματος της JBL με τα 9 ηχεία και την απαράμιλλη πιστότητα.

Από τη βασική έκδοση ακόμα, το C-HR εξοπλίζεται με το Toyota Safety Sense, το πιο ολοκληρωμένο σύστημα ενεργητικής ασφάλειας. Αυτό φροντίζει να αποφύγει μια πρόσκρουση με άλλα οχήματα αλλά και πεζούς, διατηρεί σταθερή την επιλεγμένη ταχύτητα αλλά και την προσαρμόζει αυτόματα στην ροή της κυκλοφορίας, αναγνωρίζει τα σήματα κυκλοφορίας , ειδοποιεί τον οδηγό σε περίπτωση ακούσιας αλλαγής λωρίδας ενώ προσαρμόζει αυτόματα τη λειτουργία της μεγάλης σκάλας των προβολέων.

Από το 1997 η Toyota εξελίσσει συνεχώς την υβριδική τεχνολογία. Το C-HR Hybrid συνδυάζει την ευκολία οδήγησης, τη δυνατότητα αμιγούς ηλεκτρικής κίνησης και την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση και εκπομπή ρύπων, χωρίς την ανάγκη εξωτερικής φόρτισης, παράγοντας τη δική του ηλεκτρική ενέργεια μέσω του κινητήρα αλλά και του φρεναρίσματος. Η εμπειρία για τον οδηγό είναι πραγματικά μοναδική, καθώς έχει ταυτόχρονα μεγάλη ισχύ 122 ίππων στη διάθεσή του και τη δυνατότητα να κινηθεί με πολύ χαμηλή κατανάλωση μόλις 3,8 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπές CO2 86 γρ./χλμ.

Με το αυτόματο κιβώτιο και την απόλυτη συνεργασία των δύο κινητήρων –εσωτερικής καύσης και ηλεκτρικού- ο οδηγός απολαμβάνει εντυπωσιακή επιτάχυνση αλλά και πολλά χιλιόμετρα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης χωρίς την παραμικρή κατανάλωση καυσίμου.

Για τους λάτρεις των πιο συμβατικών λύσεων, το C-HR προσφέρεται και με τον προηγμένο κινητήρα βενζίνης turbo των 1.2 λίτρων, με ισχύ 116 ίππους, σε έκδοση με κίνηση στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς και χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο CVT.

Σε τέσσερις εκδόσεις (C-ENTER, C-ULT, C-LUB, C-HIC), με πλειάδα επιλογών στοιχείων προαιρετικού εξοπλισμού και υβριδική έκδοση, το νέο C-HR προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες σας. Η γνωστή ποιότητα Toyota υπογραμμίζεται από τα έξι χρόνια της εργοστασιακής εγγύησης αλλά και τα 10 χρόνια της εγγύησης των μπαταριών της υβριδικής έκδοσης. Με τις τιμές να ξεκινούν από τα 20.020€ για την έκδοση με τον κινητήρα turbo 1.2 και από τα 24.870€ για την υβριδική, ένα C-HR μπορεί να αποκτηθεί εύκολα. Όσον αφορά τα μοναδικά πλεονεκτήματα της υβριδικής τεχνολογίας, με μια επίσκεψη στο Toyota Hybrid Proof Drive θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για το πώς 2.500 περίπου Έλληνες οδηγοί, πέτυχαν να κινηθούν κατά μέσο όρο για το 57% του χρόνου της διαδρομής τους αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, πραγματοποιώντας ένα συναρπαστικό test drive με ένα από τα υβριδικά μοντέλα της μεγάλης γκάμας Toyota.

Toyota C-HR: Η τέχνη της τεχνολογίας (pics & vid)
Toyota C-HR: Η τέχνη της τεχνολογίας (pics & vid)
Toyota C-HR: Η τέχνη της τεχνολογίας (pics & vid)
Toyota C-HR: Η τέχνη της τεχνολογίας (pics & vid)
Toyota C-HR: Η τέχνη της τεχνολογίας (pics & vid)
Toyota C-HR: Η τέχνη της τεχνολογίας (pics & vid)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider