Λάρισα: 112 για εκκένωση του Ελευθέριου και της Αλεξανδρινής- Αναμένεται πολύ δύσκολη νύχτα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Λάρισα: 112 για εκκένωση του Ελευθέριου και της Αλεξανδρινής- Αναμένεται πολύ δύσκολη νύχτα
Παράλληλα, ο δήμος Λάρισας καλεί τους κατοίκους της συνοικίας Νέας Σμύρνης να προβούν σε εκκένωση.

Οι κάτοικοι των πρώτων περιοχών που είχαν δεχθεί νωρίτερα μηνύματα από το 112 για ετοιμότητα, πλέον πρέπει να προβούν σε εκκένωση τους. Πρόκειται για τους κατοίκους του Ελευθερίου, στη Θεσσαλία, οι οποίοι καλούνται να μετακινηθούν προς την πόλη της Λάρισας, οι οποίοι λίγο πριν τις 20:00 έλαβαν μήνυμα από το 112.

Πέντε λεπτά αργότερα, εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της Αλεξανδρινής, προκειμένου να εκκένωσουν προς Ομόλιο.

Είχε προηγηθεί το μήνυμα για εκκένωση στους κατοίκους του Ομορφοχωρίου στην περιοχή του Κιλελέρ και να προχωρήσουν προς προς τον Πλατύκαμπο Λάρισας λόγω έντονων πλημμυρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή.

Ενδεικτικό της κρισιμότητας των στιγμών που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στον θεσσαλικό κάμπο, είναι το γεγονός ότι από το απόγευμα είχαν αποσταλεί μηνύματα από το 112 σε 35 χωριά για να είναι σε ετοιμότητα για να προχωρήσουν σε εκκενώσεις.

Παράλληλα, ο δήμος Λάρισας καλεί τους κατοίκους της συνοικίας Νέας Σμύρνης να εκκενώσουν περιοχές δεξιά της οδού Σωκράτους από το ύψος της οδού Αώου και αριστερά της οδού Σωκράτους από το ύψος της οδού Πειρίθου μέχρι το τέλος της οδού Σωκράτους λόγω των έντονων πλημμυρικών φαινομένων που εκδηλώνονται και των διακοπών ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Λάρισα: Εφιάλτης δίχως τέλος- 112 για να εκκενωθεί το Ομορφοχώρι του Κιλελέρ και για ετοιμότητα σε 35 χωριά

gazzetta
gazzetta reader insider insider