Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΣ στην Κύπρο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΣ στην Κύπρο
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, πραγματοποίησε από τις 23 έως και σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου, επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, πραγματοποίησε από τις 23 έως και σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου, επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία, μετά από πρόσκληση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) αντιστράτηγου Γεώργιου Τσιτσικώστα.

‘Οπως ανακοινώθηκε, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, ο αρχηγός ΓΕΣ συναντήθηκε με τον υπουργό 'Αμυνας Κύπρου Βασίλη Πάλμα και τον αρχηγό της Εθνικής Φρουράς αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα, με τους οποίους και αντάλλαξε απόψεις σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Επιπρόσθετα, ο αρχηγός επισκέφθηκε την έδρα της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) και το σύνολο των μονάδων και ανεξάρτητων υπομονάδων της, διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και ηθικού του προσωπικού, ενώ μετέβη στα Φυλακισμένα Μνήματα και στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, όπου κατέθεσε στεφάνι στους πεσόντες των αγώνων του Ελληνισμού στην Κύπρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider