Medez Cafe: Η παρέα του live επανέρχεται με ροκ και έντεχνο – Και για συνοδεία ιταλική πίτσα και cocktails

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Medez Cafe: Η παρέα του live επανέρχεται με ροκ και έντεχνο – Και για συνοδεία ιταλική πίτσα και cocktails
MEDEZ CAFE BAR
Πρεμιέρα για άλλη μία χρονιά κάνουν τα live στο «κλασικό» πλέον Medez Cafe & Bar στο κέντρο της Αθήνας με εναλλαγή σχημάτων έντεχνου, λαϊκού και ροκ.

Πρεμιέρα για άλλη μία χρονιά κάνουν τα live στο «κλασικό» πλέον Medez Cafe & Bar στο κέντρο της Αθήνας με εναλλαγή σχημάτων έντεχνου, λαϊκού και ροκ. Το γνωστό cafe-bar στην οδό Φρύνης στο Παγκράτι θα φιλοξενεί κάθε Κυριακή απόγευμα live με τον Νίκο Σαπουντζάκη (ελληνικό έντεχνο και λαϊκό) ενώ τις Παρασκευές οι Αθηναίοι θα μπορούν να απολαύσουν τον Αργύρη Λούλατζη (ροκ και έντεχνο ελληνικό) ή άλλα μουσικά σχήματα ροκ και έντεχνου από τις δεκαετίες του 80 και του 90 ενώ τα Σάββατα και τις Τρίτες τα ηνία αναλαμβάνει dj με ροκ επιλογές.

Η μαγική συνταγή του μαγαζιού (εκτός από τις αυθεντικές ιταλικές πίτσες και τα λαχταριστά club ή τα plateau τυριών και αλλαντικών) είναι η χαλαρή ατμόσφαιρα η οποία επιτρέπει στους θαμώνες να γίνουν όλοι μια παρέα και να ακολουθήσουν τους ρυθμούς της μουσικής εντός και εκτός του μαγαζιού. Οι ιδιοκτήτες φιλικοί, υποδέχονται κόσμο από όλη την Αθήνα (συχνά και από την υπόλοιπη Ελλάδα) ενώ το Medez Cafe αποτελεί ένα φιλόξενο στέκι τόσο για μεγάλες παρέες όσο και για μικρότερες ή μεμονωμένους πελάτες. Το περιβάλλον του μαγαζιού αποπνέει οικειότητα με τρόπο που κανείς δεν κινδυνεύει να αισθανθεί μόνος του ενώ τα ποτά (από μπύρες μέχρι cocktails) αποτελούν το σήμα κατατεθέν του.

Ο εξωτερικός χώρος (ο οποίος θερμαίνεται επαρκώς τον χειμώνα) επιτρέπει στους καπνιστές να απολαύσουν τα ζωντανά σχήματα ενώ στο εσωτερικό, όπου βρίσκονται και οι καλλιτέχνες, οι πελάτες γίνονται μια παρέα γύρω από ένα ευχάριστα ιδιόμορφο μπαρ.

Με κρυφές γωνιές για όσους θέλουν να ηρεμήσουν και χαλαρή μουσική τα πρωινά και τα μεσημέρια, οι θαμώνες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το σνακ τους και να νιώσουν τη ζωντάνια μιας από τις πιο παλιές γειτονιές της Αθήνας. Πρόκειται για ένα στέκι με λογικές τιμές αλλά υψηλή ποιότητα, το οποίο απευθύνεται σε όλους και είναι εκεί για όλους εμάς!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider