Το ρολόι που θα χαρίσει στις διακοπές σας την πολυτέλεια που αξίζουν

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Το ρολόι που θα χαρίσει στις διακοπές σας την πολυτέλεια που αξίζουν

Με τις δυνατότητες του νέου Fenix 5x Plus το ταξίδι στον οποιονδήποτε προορισμό παίρνει τις διαστάσεις που του αξίζουν.

Όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα στη ζωή, την «πολυτέλεια» ο καθένας από εμάς τη μεταφράζει διαφορετικά. Και την απολαμβάνει αντίστοιχα. Κάποιος μπορεί να βλέπει πολυτελείς διακοπές σε ένα δωμάτιο με θέα στη θάλασσα πεντάστερου ξενοδοχείου την ώρα που κάποιος άλλος νιώθει σαν βασιλιάς σκασμένος από ευτυχία που έχει την επιλογή να αφήσει την άβολη καρέκλα του γραφείου και να διαβάζει και να στέλνει από την ξαπλώστρα τα επαγγελματικά του emails. Με την περίπτωση του τελευταίου, στη σύγχρονη κοινωνία να θεωρείται συνηθέστερη. Πολυτέλεια μπορεί να θεωρηθεί οτιδήποτε μέχρι χθες, δεν θεωρούσαμε ως δεδομένο.



Όπως είναι το να ακούμε μουσική από το ρολόι μας ενώ τσεκάρουμε τα μηνύματά μας δίχως μία οθόνη (κινητού ή τάμπλετ) να κόβει τη θέα από τη θάλασσα.

Η είδηση ότι το νέο Fenix 5x Plus της Garmin είναι διαθέσιμο στην αγορά παρέα με τις δεκάδες δυνατότητές του μας έκαναν να σκεφτούμε ότι η πολυτέλεια μπορεί τελικά να είναι πιο προσιτή από αυτό που νομίζουμε. Και πολύ πιο διασκεδαστική και πολύ πιο εύχρηστη και πολύ πιο στιλάτη.

Ας αφήσουμε όμως για λίγο τον ενθουσιασμό στην άκρη και πριν πάρουμε το δρόμο προς το πλησιέστερο κατάστημα Κωτσόβολος για να το αγοράσουμε, ας συζητήσουμε λίγο τις σημαντικότερες επιλογές που δίνει το έξυπνο αυτό ρολόι στο χρήστη του.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Όλες οι ειδοποιήσεις, στον καρπό σας

Μέσα από την έγχρωμη οθόνη υψηλής ευκρίνειας (ακόμα και στο άμεσο ηλιακό φως) του Fenix 5x Plus μπορείτε να παραμείνετε ενήμεροι για οτιδήποτε συμβαίνει τόσο στον προσωπικό σας μικρόκοσμο όσο και στον ευρύτερο κόσμο που μας περιβάλλει. Μηνύματα, κλήσεις, ημερολόγιο, social media, εφαρμογές που χρησιμοποιείς καθημερινά, μπορούν να μπουν μέσα στο έξυπνο ρολόι και «έξυπνα» να ενεργοποιούνται μέσα από αυτό.

Μουσική για όλες τις ώρες και όλους χώρους

Στο Fenix 5x Plus μπορείτε να φορτώσετε playlists ή απευθείας τραγούδια και να τα ακούτε από το ρολόι με ακουστικά Bluetooth. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Αφήστε τους άλλους να χάνουν τη μουσική μέσα στη φασαρία του beach bar και ακούστε αυτό που θέλετε όταν το θέλετε.

Όταν οι άλλοι ψάχνουν φορτιστή

Η ασυναγώνιστη αυτονομία μπαταρίας για smartwatch διάρκειας 20 ημερών και 33 ωρών με GPS και παλμούς από τον καρπό είναι εδώ για να μας κάνει να ξεχάσουμε κυριολεκτικά το άγχος της φόρτισης. Ιδανική δυνατότητα για όσους ταξιδεύουν με σκάφος. Παρεμπιπτόντως, αυτοί οι τελευταίοι έχουν στον καρπό τους ένα πλήρως ενημερωμένο χάρτη και λειτουργίες πλοήγησης ούτως ώστε να έχουν το καλύτερο backup στην καλύτερη θέση.

Στιλ και τεχνολογία

Το Fenix 5x Plus είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή του εμφάνιση από ανοξείδωτο ατσάλι, το φακός από ζαφείρι και τα λουράκια QuickFit τα οποία αλλάζουν χωρίς εργαλεία. Τι σημαίνει αυτό το τελευταίο; Ότι μπορείτε μόλις βαρεθείτε το χρωματιστό για παράδειγμα λουράκι των διακοπών, να το αλλάξετε με το μαύρο σιλικόνης ή το δέρμα. Παρεμπιπτόντως, αυτό το τελευταίο μπορεί να κερδίσει απαράμιλλο στιλ στο γραφείο ή στην βραδινή έξοδο.

Άθληση, παντού και με όλες τις δυνατότητες

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Pulse OX που υπολογίζει τη συγκέντρωση οξυγόνου στο αίμα με το παλμικό οξύμετρο είναι ιδανική για την προσαρμογή των αθλητών σε μεγάλα υψόμετρα ενώ ταυτόχρονα μέσα στο λογισμικό του Fenix 5x Plus θα βρεις φορτωμένες διεργασίες όπως είναι η καταμέτρηση επαναλήψεων/σετ για απεριόριστα αθλήματα. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τα εξής: τρέξιμο, τρέξιμο σε στίβο, τρέξιμο σε διάδρομο, ορεινό τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, SUP, κωπηλασία, σκι, γκολφ, προπόνηση ενδυνάμωσης, αερόβια, γιόγκα, ελλειπτικό, στεπ.

Προσεχώς: Πληρώστε τα πάντα από τον καρπό σας

Η λειτουργία Garmin Pay Ready με την οποία το Fenix 5x Plus είναι συμβατό για ανέπαφες πληρωμές πάσης φύσεως δεν είναι ακόμη ενεργή στην Ελλάδα, όμως μας δίνει έναν ακόμη λόγο να πάμε σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος και να αγοράσουμε το ρολόι. Είναι ωραίο να βλέπουμε κάτι να εξελίσσεται στο χέρι μας. Όχι;

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider