Caixabank: Μειωμένα κατά 51% τα επαναλαμβανόμενα κέρδη στο δ' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Caixabank: Μειωμένα κατά 51% τα επαναλαμβανόμενα κέρδη στο δ' τρίμηνο
Μείωση της τάξης του 51% κατέγραψαν τα επαναλαμβανόμενα κέρδη της ισπανικής Caixabank κατά το δ' τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η τράπεζα την Παρασκευή.

Μείωση της τάξης του 51% κατέγραψαν τα επαναλαμβανόμενα κέρδη της ισπανικής Caixabank κατά το δ' τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η τράπεζα την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το Reuters, τα καθαρά κέρδη της τράπεζας στο τελευταίο τρίμηνο του έτους κατέγραψαν μείωση κατά 35% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2020 και διαμορφώθηκαν στα 425 εκατ. ευρώ, οριακά χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών που ανέμεναν κέρδη 433 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει η Caixabank, η μείωση στα επαναλαμβανόμενα κέρδη δ' τριμήνου οφείλεται στην σημαντική μείωση των έκτακτων κερδών της, τα οποία ανήλθαν στα 337 εκατ. ευρώ στο δ' τρίμηνο, σημαντικά χαμηλότερα από τα 705 εκατ. ευρώ του δ' τριμήνου του 2020.

Υπενθυμίζεται, πως στα τέλη Δεκεμβρίου, η Caixabank είχε ανακοινώσει την εξαγορά του 51% της επίσης ισπανικής Bankia Vida από την Mapfre, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την απόκτηση του 100% της Bankia Vida

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider