Tottenham: Ετοιμάζει πρόταση για να φιλοξενήσει το Super Bowl του 2026 στο Λονδίνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tottenham: Ετοιμάζει πρόταση για να φιλοξενήσει το Super Bowl του 2026 στο Λονδίνο
Tottenham are considering an audacious bid to host the Super Bowl in 2026 at their £1bn London stadium, with the NFL looking to take their biggest game overseas in an effort to grow their international audience

Μία εντυπωσιακή πρόταση για τη φιλοξενία του Super Bowl, του πρωταθλήματος NFL του αμερικανικού ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, ετοιμάζεται να κάνει ο βρετανικός ποδοσφαιρικός όμιλος Tottenham, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο ποδοσφαιρικός όμιλος θέλει να γίνει ο πρώτος «οικοδεσπότης» του αμερικανικού πρωταθλήματος στην πρώτη του διοργάνωση στην Ευρώπη το 2026 στο Λονδίνο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το ποσό που είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο όμιλος ξεπερνά το 1 δισ. στερλίνες.

Η Tottenham έχει μακρά σχέση με το NFL, καθώς από τα τέλη του 2018 η βρετανική ομάδα φιλοξενεί τουλάχιστον έναν αγώνα του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, σε μια ιδιαίτερα επικερδής συμφωνία.

Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν έχει διεξαχθεί ποτέ εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών και πρέπει να αναφέρουμε ότι ήδη έχουν ανακοινωθεί οι πόλεις που θα τον φιλοξενήσουν μέχρι το 2025.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: 100 εκατομμύρια Αμερικανοί μπορούν να στοιχηματίσουν νόμιμα στο Super Bowl

ΗΠΑ: Εκτοξεύονται οι τιμές των εισιτηρίων για το Superbowl, λόγω social distancing και COVID-19

gazzetta
gazzetta reader insider insider