Πάνω από τις προσδοκίες τα κέρδη και τα έσοδα της Orange - Πτώση στην αγορά της Γαλλίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πάνω από τις προσδοκίες τα κέρδη και τα έσοδα της Orange - Πτώση στην αγορά της Γαλλίας
Στη Γαλλία, τη μεγαλύτερη αγορά που δραστηριοποιείται ο όμιλος, τα έσοδα  διαμορφώθηκαν στα 4,66 δισ. ευρώ, μειωμένα κατά 1,5% σε ετήσιο επίπεδο.

Ανώτερα των προβλέψεων των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη και τα έσοδα της Orange για το δ' τρίμηνο του 2021, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο γαλλικός τηλεπικοινωνιακός όμιλος.

Ειδικότερα, τα κέρδη EBITDA ανήλθαν σε 3,18 δισ. ευρώ έναντι 3,20 δισ. ευρώ στο δ' τρίμηνο του 2020 ενώ οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της εταιρείας ανέμεναν έσοδα στα 3,16 δισ. ευρώ.

Τα έσοδα διαμορφώθηκαν σε 11,15 δισ. ευρώ έναντι 11,10 δισ. ευρώ το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2020 και ενώ οι αναλυτές ανέμεναν έσοδα στα 11,10 δισ. ευρώ.

Στη Γαλλία, τη μεγαλύτερη αγορά που δραστηριοποιείται ο όμιλος, τα έσοδα διαμορφώθηκαν στα 4,66 δισ. ευρώ, μειωμένα κατά 1,5% σε ετήσιο επίπεδο. Οι αναλυτές ανέμεναν έσοδα στα 4,71 δισ. ευρώ και ετήσια πτώση κατά 0,5%,

Στην Ισπανία, τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της Orange, τα έσοδα της Orange ανήλθαν σε 1,18 δισ. ευρώ ενώ οι αναλυτές ανέμεναν έσοδα στα 1,17 δισ. ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κυοφορείται συμφωνία-μεγαθήριο για τις τηλεπικοινωνίες στην Ευρώπη, με DT, Vodafone και Orange

gazzetta
gazzetta reader insider insider