Intrakat: Συνεχίζονται οι εργασίες στον Ισθμό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intrakat: Συνεχίζονται οι εργασίες στον Ισθμό
Τα συνεργεία της INTRAKAT εργάζονται πυρετωδώς όλο το 24ώρο ώστε να δοθεί η Εθνική Οδός στην κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες εξειδικευμένου προσωπικού της INTRAKAT με την συνδρομή ειδικών μηχανημάτων στην αερογέφυρα στην περιοχή του Ισθμού που καταστράφηκε από την πυρκαγιά σε βυτιοφόρο όχημα. Σημειώνεται ότι η IΝΤΡΑΚΑΤ ανταποκρίθηκε άμεσα σε επείγουσα έκκληση του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας Σαββάτου, η εταιρεία μετακίνησε εξειδικευμένα συνεργεία και μηχανήματα έργου στο σημείο και από τις 05.30 π.μ. χθες Σάββατο ξεκίνησε την κατεδάφιση της γέφυρας, η οποία ολοκληρώθηκε σε 12 μόνο ώρες (αργά χθες απόγευμα).

Στις 21:00 χθες Σάββατο ξεκίνησε η αποκομιδή των μπάζων (πέτρες, μπετό, σίδερα κλπ) που δημιουργήθηκαν από την κατεδάφιση και σήμερα το πρωί (Κυριακή) ξεκίνησε ο καθαρισμός και το φρεζάρισμα του οδοστρώματος ώστε να είναι έτοιμο για τις τελικές εργασίες ασφαλτόστρωσης. Τα συνεργεία της INTRAKAT εργάζονται πυρετωδώς όλο το 24ώρο ώστε να δοθεί η Εθνική Οδός στην κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider