Η Tyson Foods παύει τον Οικονομικό Διευθυντή μετά από δεύτερη σύλληψη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Tyson Foods παύει τον Οικονομικό Διευθυντή μετά από δεύτερη σύλληψη
Η Tyson Foods ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι έχει αναστείλει τα καθήκοντα του Οικονομικού Διευθυντή, John R. Tyson, αφότου κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στο Αρκάνσας.

Η Tyson Foods ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι έχει αναστείλει τα καθήκοντα του Οικονομικού Διευθυντή, John R. Tyson, αφότου κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στο Αρκάνσας. Η εταιρεία δήλωσε τον διορισμό του Curt Calaway ως προσωρινού Οικονομικού Διευθυντή της.

Ο Tyson, 34 ετών, συνελήφθη στη 1:32 τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα ΗΠΑ) και αφέθηκε ελεύθερος εννέα ώρες αργότερα, σύμφωνα με το Κέντρο Κράτησης της Κομητείας της Ουάσιγκτον. Τα κεντρικά της Tyson Foods βρίσκονται στο Springdale του Αρκάνσας.

Το 2022, δύο μήνες αφότου ορίστηκε ως Οικονομικός Διευθυντής του «γίγαντα του κρέατος», ο Tyson συνελήφθη αφού μέθυσε και αποκοιμήθηκε σε λάθος σπίτι. Μια εβδομάδα αργότερα, απολογήθηκε επίσημα για το συμβάν σε συνάντηση με τους επενδυτές της εταιρείας. Στη συνέχεια, ο Tyson ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες.

Ο Tyson είναι ο γιος του προέδρου της εταιρείας, John H. Tyson, και δισέγγονος του ιδρυτή John W. Tyson. Εντάχθηκε στην εταιρεία το 2019 αφού εργάστηκε στην επενδυτική τραπεζική, τα private equity και τα venture capital. Η τοποθέτησή του στην εταιρεία σύντομα προκάλεσε μερική δυσαρέσκεια στη Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider