Πού ανοίγει νέα καταστήματα η Sinsay το καλοκαίρι

Μαρίνα Φούντα
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πού ανοίγει νέα καταστήματα η Sinsay το καλοκαίρι
Σε Τρίκαλα, Ξάνθη και Κιλκίς τα νέα καταστήματα της πολωνικής αλυσίδας ένδυσης και ειδών σπιτιού, Sinsay - Πότε ανοίγουν.

Σε ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης στην ελληνική αγορά «ποντάρει» η πολωνική αλυσίδα ένδυσης και ειδών σπιτιού Sinsay, επιχειρώντας να αυξήσει έτι περαιτέρω τα μερίδια της σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά και διεκδικώντας μια σημαντική θέση στον εγχώριο χάρτη του λιανεμπορίου.

Εδώ και μερικά χρόνια, άλλωστε, ολοένα και περισσότερες ξένες αλυσίδες που δραστηριοποιούνται κυρίως στον κλάδο της low cost ένδυσης, αναζητούν σημαντικές ευκαιρίες επέκτασής τους στην ελληνική αγορά, αναπτύσσοντας καταστήματα απ’ άκρη σ’ άκρη στη χώρα και μεταβάλλοντας τους όρους του παιχνιδιού στον κλάδο του λιανικού εμπορίου.

Νέα καταστήματα Sinsay σε Τρίκαλα και Ξάνθη μέσα στον Ιούλιο

Διαθέτοντας ήδη ένα δίκτυο οκτώ καταστημάτων στην Ελλάδα, η Sinsay δρομολογεί το άνοιγμα τριών νέων καταστημάτων το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότερα προσεχώς. Για την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιουλίου έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της αλυσίδας στα Τρίκαλα, επί των οδών Κολοκοτρώνη και Πτολεμαίου. Αυτό θα είναι το δεύτερο κατάστημα Sinsay στη Θεσσαλία, μετά από εκείνο που λειτουργεί ήδη στη Λάρισα.

Ταυτόχρονα, στις 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια ενός καταστήματος στην Ξάνθη, το οποίο θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Flamingo, ενώ σύντομα, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία των εγκαινίων, θα λειτουργήσει κατάστημα Sinsay και στο Κιλκίς, επί της οδού Βενιζέλου.

Το φθινόπωρο νέο κατάστημα Sinsay στην Πάτρα

Όπως έχει άλλωστε γράψει το insider.gr, η Sinsay έχει αναπτύξει συνεργασία με την Trade Estates του ομίλου Fourlis, για τη λειτουργία καταστημάτων στα εμπορικά πάρκα της δεύτερης. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, δρομολογείται το άνοιγμα καταστήματος στην Πάτρα, με την έναρξη λειτουργίας του νέου εμπορικού πάρκου Top Parks, το φθινόπωρο του 2024. Στόχος των νέων καταστημάτων Sinsay είναι να αποτελέσουν σημαντικό πόλο έλξης για τους κατοίκους των ευρύτερων περιοχών.

Το υφιστάμενο δίκτυο καταστημάτων Sinsay

Ήταν τον Ιανουάριο του 2023 όταν άνοιξε τις πύλες του στο ελληνικό κοινό το πρώτο φυσικό κατάστημα της αλυσίδας Sinsay.

Η γνωστή αλυσίδα ένδυσης και ειδών σπιτιού αποφάσισε να κάνει «πρεμιέρα» στην Ελλάδα από το Ηράκλειο της Κρήτης - και όχι από την Αθήνα όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι - με το πρώτο της κατάστημα να ανοίγει στο Talos Plaza και να έχει συνολική επιφάνεια 1.500 τμ. Τα εγκαίνια του πρώτου φυσικού καταστήματος Sinsay έγιναν έναν περίπου χρόνο μετά την έναρξη λειτουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος στην ελληνική αγορά.

Λίγους μήνες αργότερα και δη τον Σεπτέμβριο του 2023 ακολούθησε το δεύτερο κατάστημα Sinsay στο Top Parks Ιωαννίνων, ενώ έναν μήνα αργότερα, άνοιξε το τρίτο κατάστημα, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Εμπορικό Πάρκο Florida 1. Ακολούθησε τον Νοέμβριο του 2023 το τέταρτο κατά σειρά κατάστημα Sinsay, το οποίο άνοιξε στη Λάρισα και δη στο εμπορικό κέντρο Fashion City Outlet σε μια έκταση 846 τμ, με την περιοχή της Θεσσαλίας να αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα στο πλάνο ανάπτυξης για την Ελλάδα.

Στην Αθήνα η Sinsay έκανε το «ντεμπούτο» της το 2024, ανοίγοντας τον Ιανουάριο, το πέμπτο και το έκτο κατά σειρά κατάστημά της, στο Renti Park επί της Πέτρου Ράλλη και στο λιμάνι του Πειραιά επί της Αγίου Διονυσίου, αντίστοιχα.

Ακολούθησαν τον Απρίλιο το έβδομο και όγδοο κατάστημα της αλυσίδας, στο εμπορικό πάρκο Τop Parks Πειραιώς και στο Smart Park στα Σπάτα, αντίστοιχα, σε συνεργασία με την Trade Estates. Τα εγκαίνια για το νέο κατάστημα Sinsay στο Top Parks Πειραιώς πραγματοποιήθηκαν στις 19 Απριλίου 2024, ενώ τα εγκαίνια στο Smart Park στα Σπάτα, όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα με περισσότερους από 7 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, έλαβαν χώρα μια εβδομάδα αργότερα και δη στις 26 Απριλίου 2024.

Ποια είναι η Sinsay

Με δέκα χρόνια παρουσίας στον κλάδο του λιανικού εμπορίου, η Sinsay ακολουθεί τις επιταγές της προσέγγισης fast - fashion (γρήγορη μόδα) και για αυτό το λόγο χαρακτηρίζεται από πολλούς ως η «πολωνική Zara». Το καταναλωτικό κοινό μπορεί να βρει στα καταστήματά της ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών όπως είδη ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ, εσώρουχα για τη γυναίκα, τον άντρα, τα παιδιά και τα βρέφη, καθώς και είδη ομορφιάς. Ταυτόχρονα, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε είδη σπιτιού και διακόσμησης, καθώς και αξεσουάρ κατοικίδιων ζώων.

Η Sinsay είναι μέλος του μεγαλύτερου ομίλου μόδας της Πολωνίας LPP. Εκτός της Sinsay ο όμιλος LPP - με 30 χρόνια παρουσίας στην αγορά - αναπτύσσει ακόμη τέσσερα brands μόδας και συγκεκριμένα τα Reserved, House, Mohito και Cropp, με περισσότερα από 1.500 καταστήματα σε περισσότερες από 35 χώρες διεθνώς. Μόνο το brand Sinsay αναπτύσσεται online σε 16 χώρες, ενώ έχει φυσική παρουσία σε 18 χώρες με περισσότερα από 520 καταστήματα και 11.000 υπαλλήλους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Δροσερά» κέρδη για τη ZARO’S – Πού ποντάρει για την ανάπτυξή της

Cafetex: Τα σχέδια για τα προϊόντα Coffeeway σε Ηνωμένο Βασίλειο και 30 ακόμη χώρες - Η κίνηση ματ

Εστίαση: «Κραυγή αγωνίας» από τις επιχειρήσεις – Η αύξηση του ΦΠΑ και τα πολλαπλά «αγκάθια»

gazzetta
gazzetta reader insider insider