«Δεν προκύπτει παραβίαση των θυρίδων της Εθνικής Τράπεζας»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Δεν προκύπτει παραβίαση των θυρίδων της Εθνικής Τράπεζας»

Η υπόθεση των θυρίδων της Εθνικής Τράπεζας, οι οποίες φέρεται να παραβιάστηκαν από υπαλλήλους του υποκαταστήματος της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται για περισσότερα από πέντε χρόνια στα χέρια της Δικαιοσύνης και μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία, αναφέρουν πηγές της τράπεζας.

Σημειώνουν δε ότι υπάρχουν προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις που δεν δικαίωσαν τους καταγγέλλοντες και, μέχρι στιγμής, δεν έχει αποδειχθεί και δεν έχει προκύψει κάτι μεμπτό για τους υπαλλήλους της ΕΤΕ.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι από τα στοιχεία που ανέδειξε η έρευνα καμία θυρίδα δεν παραβιάστηκε και υπενθυμίζεται ότι το άνοιγμα των θυρίδων γίνεται με δύο κλειδιά, ένα εκ των οποίων κατέχει πάντα αποκλειστικά ο πελάτης.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η Εθνική Τράπεζα διαθέτει σήμερα 60.000 θυρίδες, τις οποίες διαχειρίζεται από της ιδρύσεώς της. Ποτέ στο παρελθόν, δηλαδή πάνω από ενάμισι και πλέον αιώνα, δεν έχει ανακύψει οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την ασφάλεια των θυρίδων, σε κάθε δε περίπτωση, όπως είναι άλλωστε αυτονόητο, η ίδια η Τράπεζα ενδιαφέρεται για την ταχύτατη διαλεύκανση της υπόθεσης, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider