Μητσοτάκης: Αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ η «7ήμερη εργασία» - Ο Τσίπρας λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ η «7ήμερη εργασία» - Ο Τσίπρας λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «αθλιότητα» ως προς τα περί επταήμερης εργασίας και λέει ότι ο πρωθυπουργός ψεύδεται επτά μέρες την εβδομάδα.

Νέο γύρο επίθεσης στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με σημερινή του δήλωση, απαντώντας παράλληλα εκ νέου και για τη χθεσινή του διατύπωση περί «επταημέρου» που από το κυβερνητικό επιτελείο ερμηνεύθηκε και χρησιμοποιήθηκε ως πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ για «επταήμερη εργασία».

«Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα. Και θα πει ακόμη περισσότερα μέχρι τις 26 Μαΐου για να αποφύγει τη συντριβή του», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης. «Την ώρα που κόβει την 12η σύνταξη με τη μείωση του αφορολόγητου, βαφτίζει 13η σύνταξη ένα προεκλογικό επίδομα. Η ΝΔ θα ενισχύσει το πραγματικό εισόδημα των συνταξιούχων στους οποίους ο κ. Τσίπρας έκοψε ακόμη και το ΕΚΑΣ», τονίζει ως προς τη «13ησύνταξη».

«Σε ό,τι αφορά την αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν 7ήμερης εργασίας, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που αναφέρθηκα δουλεύουν κανονικά πενθήμερο και αντί 40 ώρες την εβδομάδα, 37 με καλύτερες απολαβές. Είναι τόσο απελπισμένα ψεύτης ο κ. Τσίπρας που καταγγέλλει μια σύμβαση που η δική του κυβέρνησή ενέκρινε, σε μια εταιρεία που ο ίδιος επισκέφθηκε», τονίζει, ακόμα, ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Οι πολίτες, όμως που ξέρουν πια τον κ. Τσίπρα, που θέλουν να βγουν από τον φαύλο κύκλο της μιζέριας, θα του δώσουν σε λίγες μέρες την απάντηση που του αξίζει», καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider