Financials Times: Η επιθυμία των Ελλήνων για αλλαγή ευνοεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Financials Times: Η επιθυμία των Ελλήνων για αλλαγή ευνοεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Οι προσπάθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη να φέρει ξανά τη Νέα Δημοκρατία στην εξουσία, φαίνεται να αποδίδουν, υποστηρίζει η εφημερίδα.

Για αλλαγή που «εκκολάπτεται» στην Ελλάδα και φάνηκε στην περιοδεία που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη γειτονιά της Πετρούπολης, κάνουν λόγο οι Financials Times.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι μετά από πέντε χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, στη διάρκεια των οποίων υπήρξε συγκρουσιακή σχέση με την Ευρώπη και κόντρα με τους δανειστές, η οποία οδήγησε τη χώρα κοντά σε έξοδο από το ευρώ, ο κ. Μητσοτάκης ποντάρει στο ότι η χώρα είναι έτοιμη για μια άλλου είδους προσέγγιση.

Στο ρεπορτάζ αναφέρονται οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη από την Πετρούπολη: «Νομίζω ότι η χώρα είναι σε τροχιά αλλαγής, δώστε μας μια ισχυρή εντολή και θα κάνουμε την Ελλάδα ευημερούσα και πιο ήρεμη».

Ενώ, ο αρθρογράφος τονίζει πως η Ελλάδα μπορεί να βγήκε από το τρίτο μνημόνιο την προηγούμενη χρονιά, όμως η οικονομία ανακάμπτει με αργούς ρυθμούς. Σημειώνεται δε ότι στις ευρωεκλογές φάνηκε ότι οι προσπάθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη να φέρει ξανά τη ΝΔ στην εξουσία, αποδίδουν.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider