Τζουμάκας: Μεταβατικός αρχηγός ο Κασσελάκης, θα δούμε αν αποτελεί μία ακόμη φάρσα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τζουμάκας: Μεταβατικός αρχηγός ο Κασσελάκης, θα δούμε αν αποτελεί μία ακόμη φάρσα
«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε όλη την κατάσταση», σχολίασε ο Στέφανος Τζουμάκας.

«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε όλη την κατάσταση», σχολίασε ο Στέφανος Τζουμάκας, για τη νίκη Κασσελάκη και την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «θα δούμε αν η εκλογή Κασσελάκη αποτελεί μία ακόμη φάρσα στην πολιτική Ιστορία».

«Θετικό το ότι τον επέλεξε τόσος κόσμος, αλλά ο κόσμος δεν ψηφίζει πάντα με αρχές. Πολλές φορές ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται», σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Μετά την αποχώρηση του Τσίπρα δημιουργήθηκε μία κρίση ηγεσίας στον χώρο και μία κρίση πολιτικής, αυτό το εκμεταλλεύτηκαν πάρα πολλοί. Ο Κασσελάκης, δεν ήρθε μόνος του, τον έφεραν, ήρθε από την Αμερική. Ο Κασσελάκης, έπαιζε στα χρηματιστήρια, έτσι θα μπει στην πολιτική, ως τζογαδόρος; Όλη η χώρα γελάει με αυτήν την κατάσταση», είπε ο κ. Τζουμάκας.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νικητής, θα δούμε όμως αν μπορεί να ηγηθεί. Το ζήτημα του ηγεμόνα είναι να γίνει αποδεκτός. Επειδή τον ψήφισαν 50.000 άνθρωποι σημαίνει κάτι;», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά την παραμονή του στο κόμμα ο ίδιος δήλωσε: «Το αν θα μείνω στο κόμμα θα κριθεί από την πορεία της πολιτικής που θα έχει ο χώρος αυτός. Με αυτήν την πολιτική δεν νομίζω να μπορεί να μείνει ενωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε κρίση ηγεσίας. Για μένα είναι μεταβατικός αυτός ο αρχηγός».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Παπαστεργίου: Ασφαλείς οι νέες ταυτότητες – Από Δεκέμβριο ο προσωπικός μας αριθμός

gazzetta
gazzetta reader insider insider