Ζεστάνετε το χώρο σας έξυπνα και οικονομικά!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ζεστάνετε το χώρο σας έξυπνα και οικονομικά!
Στη μάχη με τις χαμηλές θερμοκρασίες, τα ελληνικά νοικοκυριά έχουν πλέον σύμμαχο. Απολαύστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας στο έπακρο, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα με ένα μόνο… κλικ!

Ο έλεγχος της θερμοκρασίας ενός σπιτιού είναι ένα από τα βασικότερα θέματα που μας απασχολούν και έχει να κάνει και με την διατήρηση μίας σταθερής και ευχάριστης ατμόσφαιρας, την εξοικονόμηση ενέργειας και τον έλεγχο της κατανάλωσης. 

Ο θερμοστάτης αποτελεί την βασική συσκευή ελέγχου της θερμοκρασίας καθώς είναι συνδεδεμένος με το σύστημα θέρμανσης ή ψύξης . Με τη χρήση του επιτυγχάνεται το επιθυμητό επίπεδο ευεξίας μέσα στο χώρο ενώ με τη σωστή χρήση, μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό μέσο στην εξοικονόμηση ενέργειας και κατά συνέπεια και χρημάτων.

Αν ψάχνετε άμεσες, άνετες και αποτελεσματικές λύσεις, που παράλληλα εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα, τότε η επιλογή του «Έξυπνου» Θερμοστάτη της Legrand, Smarther with Netatmo, είναι μονόδρομος.

Αυτό το χειμώνα, η δύναμη της τεχνολογίας είναι με το μέρος σας, με τη Legrand να δίνει τη λύση καθώς μετατρέπει τον θερμοστάτη σε… «έξυπνο». Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα Wi – Fi, του «Έξυπνου» Θερμοστάτη, μπορείτε να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία του σπιτιού σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, εγκαθιστώντας δωρεάν στο smartphone σας την εφαρμογή Home + Control. Μέσα από τη Home + Control, μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας του χώρου σας, αλλά και του χρόνου λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης, ή ακόμη και να δημιουργήσετε τα δικά σας σενάρια θέρμανσης ανάλογα με τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας, όσο μακρυά κι αν είστε από το σπίτι.

insider

Με τον «Έξυπνο» Θερμοστάτη της Legrand, Smarther with Netatmo, απολαμβάνετε τις προσωπικές σας στιγμές στην ιδανική θερμοκρασία ενώ παράλληλα εξοικονομείτε ενέργεια & χρήματα, έχοντας τον πλήρη έλεγχο!

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε ακόμα και διαφορετικούς θερμοστάτες στο ίδιο σπίτι ή και σε διαφορετικά σπίτια, όπως για παράδειγμα της κύριας κατοικίας και της εξοχικής. 

Διαθέτει, επίσης, οθόνη αφής για να μπορείτε να τον διαχειρίζεστε με ένα μόνο άγγιγμα, ενώ το κομψό και μίνιμαλ design του τον καθιστά ιδανικό για κάθε χώρο. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε επίτοιχο λευκού χρώματος ή χωνευτό σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Μάθετε περισσότερα για την ιδανική θερμοκρασία του σπιτιού σας με ένα κλικ εδώ!

Η θέρμανση δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο εύκολη υπόθεση, όσο με τον Έξυπνο Θερμοστάτη της Legrand, Smarther with Netatmo.

 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider