Agoda: Μια νέα υπηρεσία για ακόμα φθηνότερη διαμονή

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Agoda: Μια νέα υπηρεσία για ακόμα φθηνότερη διαμονή
Μια τη νέα υπηρεσία με τίτλο «Mix and Save» οι καταναλωτές μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 50% στο κόστος της διαμονής τους.

Μια νέα υπηρεσία με τίτλο «Mix and Save» λάνσαρε η ταξιδιωτική πλατφόρμα Agoda, μέσω της οποίας οι καταναλωτές μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 50% στο κόστος της διαμονής τους, συνδυάζοντας τα φθηνότερα διαθέσιμα δωμάτια εντός του ίδιου ξενοδοχείου.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία της Agoda και τα 2 εκατ. καταλύματα που υπάρχουν διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο, το νέο χαρακτηριστικό δίνει στους πελάτες την δυνατότητα να σπάσουν την κράτησή τους σε διαφορετικές μικρότερες επιτυγχάνοντας την εξοικονόμηση κόστους.

agoda mix and save

Η ιδέα δεν είναι καινοφανής καθώς κάποιοι ταξιδιώτες εφάρμοζαν την συγκεκριμένη τακτική για να μειώσουν το κόστος των διακοπών τους. «Οι πελάτες μας εμπνέουν με καινοτόμες ιδέες και όπως αποδεικνύεται σε αντίθεση με ότι πιστεύουν οι μεγάλοι τουρ οπερέιτορ είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν δωμάτιο με την σωστή εξοικονόμηση κόστους» δήλωσε ο Chief Operating Officer της Agoda, Omri Morgenshtern.

Η πλατφόρμα είναι προς το παρόν διαθέσιμη για πλοήγηση από σταθερό υπολογιστή και σκοπεύει να προσφέρει Mix and Save κρατήσεις μέσω κινητού και τους επόμενους μήνες.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Agoda έχει καταχωρημένη στη βάση της περί τις 87.572 ιδιοκτησίες και υπόσχεεται να προσφέρει την καλύτερη επιλογή ξενοδοχείων στη Ελλάδα που θα ταιριάζει στον ταξιδιωτικό προϋπολογισμό και τις προτιμήσεις σας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider