Μάθετε πώς θα κάνετε το φετινό Πάσχα εντελώς ξεχωριστό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μάθετε πώς θα κάνετε το φετινό Πάσχα εντελώς ξεχωριστό
Το Grecotel Cape Sounio σας καλωσορίζει για ένα αυθεντικό Πάσχα και ένα μοναδικό ταξίδι στις ομορφιές του τόπου μας και τις παραδόσεις που χάνονται στα βάθη της ιστορίας.

Δεν υπάρχει λόγος να πάρετε αεροπλάνο ούτε να οδηγήσετε άπειρες ώρες το αυτοκίνητό σας για να βρεθείτε σε ένα απομακρυσμένο ελληνικό χωριό προκειμένου να ζήσετε το παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα.

Πενηνταπέντε μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται το Grecotel Cape Sounio, το οποίο σας περιμένει συνδυάζοντας τις ομορφιές της χώρας μας με τις παραδόσεις που επιτάσσουν οι μέρες.

Η τοποθεσία

Δεν είναι υπεροβολή να πούμε πως το Grecotel Cape Sounio βρίσκεται σε μία από τις πιο εντυπωσιακές και ιστορικές τοποθεσίες του κόσμου. Στο σημαντικότερο ακρωτήρι της Αρχαίας Ελλάδας πλάι σε ένα από τους αρχαιότερους ναούς του πλανήτη, το Ναό του Ποσειδώνα.

Ένα σημείο που από την μία πλευρά προσφέρει την ησυχία που αναζητάμε τις ημέρες του Πάσχα και από την άλλη τη φυσική ομορφιά χάρη στα πεύκα που βρίσκονται στην περιοχή και τις δύο ακρογιαλιές με θέα τον Ναό.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε τις ανέσεις που προσφέρει το Grecotel τότε, δεν μιλάμε απλώς για μια διαμονή, αλλά για μια εμπειρία που θα καταστήσει το φετινό Πάσχα ξεχωριστό τόσο για εσάς όσο και για τα παιδιά σας.

Η παράδοση

Για κάθε έναν από εμάς το Πάσχα είναι ξεχωριστές μυρωδιές και γεύσεις. Μυρωδιές και γεύσεις που μας γυρίζουν πίσω στους άχρονους τόπους που κάναμε την πρώτη μας Ανάσταση και το πρώτο λουκούλειο πασχαλινό γεύμα της ζωής μας.

Το Grecotel Cape Sounio πιστό στις ελληνικές παραδόσεις, έχει δημιουργήσει ένα τριήμερο πασχαλινό πρόγραμμα γεμάτο γεύσεις και μυρωδιές που θα ζωντανέψουν τις παιδικές μας αναμνήσεις και θα δημιουργήσουν νέες στις οποίες θα επανερχόμαστε ξανά και ξανά τα επόμενα χρόνια.

Η γαστρονομία του Cape Sounio είναι εξαιρετική και για το Πάσχα προσφέρει με αφθονία παραδοσιακά πιάτα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, όπως: ‘ρίφια Κρητικά, μέλι και φέτα Ρεθεμνιώτικη, κρέας μελωμένο, βραστό, πιλάφι στο βαρέλι και τσουρέκι με στακοβούτυρο.

Το εορταστικό πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε μικρούς όσο και μεγάλους επισκέπτες και για τα παιδιά είναι όλα δωρεάν, διαμονή-διατροφή-δραστηριότητες!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΣΧΑ

Η πασχαλινκή προσφορά διαμονής 3 διαν/σεων με Ημιδιατροφή περιλαμβάνει:

  • πλούσιο πρωινό σε μπουφέ
  • το Νηστίσιμο Δείπνο Μ. Παρασκευή
  • το Αναστάσιμο Δείπνο Μ. Σαββάτου
  • πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους

…ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ!

Συγκεκριμένα για τα παιδιά έως 12 ετών, τα οποία μένουν διαμένουν στο δωμάτιο των γονιών η προσφορά περιλαμβάνει:

  • διατροφή στον πλούσιο παιδικό μπουφέ Tasty Corner
  • διατροφή στα εορταστικά γεύματα που περιλαμβάνονται στα πακέτα
  • πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα Δραστηριοτήτων στην ανοιξιάτικη φύση

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε τις κρατήσεις σας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Grecotel Cape Sounio.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider