Seajets: Ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα και άνεση σε 10 νησιά του Αιγαίου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Seajets: Ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα και άνεση σε 10 νησιά του Αιγαίου
Με τα πολυτελή ταχύπλοα της Seajets, τα ταξίδια φέτος το καλοκαίρι γίνονται πιο ευχάριστα, άνετα και γρήγορα.

Με τα πολυτελή ταχύπλοα της Seajets, τα ταξίδια φέτος το καλοκαίρι γίνονται πιο ευχάριστα, άνετα και γρήγορα.

Τι και αν ο Αύγουστος αποτελεί ημερολογιακά παρελθόν; Το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Είναι αρκετοί αυτοί ανάμεσά μας που δεν έχουν πάει ακόμα διακοπές, ενώ κάποιοι άλλοι προετοιμάζονται για μια τελευταία εξόρμηση πριν επιστρέψουν στη δουλειά.

Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να νιώσεις διακοπές και χαλάρωση στην Ελλάδα; Ένα ταξίδι με πλοίο.

Το πλοίο είναι αυτό που φέρνει κάποιον πιο κοντά στη θάλασσα, αλλά και στον αγαπημένο του προορισμό, ώστε να περάσει μερικές μέρες ξεγνοιασιάς, μακριά από την καθημερινότητα και το άγχος.

Και η Seajets είναι εδώ, για να κάνει την μετακίνηση των επιβατών της ακόμα πιο άνετη και διασκεδαστική, με τα τρία ταχύπλοά της, CHAMPION JET 1, CHAMPION JET 2, TERA JET και SUPERRUNNER JET.

Η εταιρεία, με τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, εξυπηρετεί συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 390 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Ευβοίας και Λαύριο, με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Στην Αλόννησο σε λιγότερο από μία ώρα

Με το CHAMPION JET 1, το μοναδικό οχηματαγωγό ταχύπλοο στη γραμμή, με χωρητικότητα 950 επιβατών και 120 οχημάτων, μπορεί να βρεθεί κανείς στα νησιά των Σποράδων σε χρόνο dt.

Συγκεκριμένα, τις καθημερινές (εκτός από Τρίτη και Πέμπτη) το CHAMPION JET 1 αναχωρεί από το Μαντούδι Ευβοίας για να βρεθεί σε 40 λεπτά στην Αλόννησο, σε 1 ώρα και 5 λεπτά στην Σκόπελο και σε 1 ώρα και 45 λεπτά στην Σκιάθο.

Η απόσταση Αθήνα - Μαντούδι είναι περίπου δύο ώρες με αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει ανταπόκριση και με ΚΤΕΛ. Δηλαδή, συνολικά σε 3 ώρες είναι κάποιος στην Σκόπελο και σε 4 στην Σκιάθο, για να απολαύσει τη θάλασσα και τον ήλιο.

Με τον «πρωταθλητή του Αιγαίου» σε όλους τους hot προορισμούς

Με το CHAMPION JET 2, το ταχύπλοο που έχει διακριθεί ως «ο πρωταθλητής του Αιγαίου» και έχει χωρητικότητα 1050 επιβατών και 180 οχημάτων, οι επιβάτες μπορούν να βρεθούν πολύ γρήγορα σε όλους τους hot προορισμούς του Σεπτέμβρη.

Το CHAMPION JET 2 ταξιδεύει κάθε μεσημέρι (14:20) από το λιμάνι του Πειραιά σε Πάρο (2 ώρες και 50 λεπτά), Νάξο (3 ώρες και 30 λεπτά), Ίο (4 ώρες και 20 λεπτά) και Σαντορίνη (4 ώρες και 55 λεπτά).

Ταξίδι 5 αστέρων

Με το TERA JET, το μεγαλύτερο ταχύπλοο στον κόσμο, μπορεί κανείς να απολαύσει τις ομορφιές της Σερίφου (2 ώρες και 5 λεπτά), της Σίφνου (2 ώρες και 30 λεπτά) και της Μήλου (3 ώρες και 20 λεπτά), με καθημερινές αναχωρήσεις από τον Πειραιά στις 09:00 και στις 15:00.

Χάρη στο TERA JET, οι επιβάτες απολαμβάνουν ένα ταξίδι 5 αστέρων, αφού είναι ευρύχωρο, γρήγορο, καλοτάξιδο, άνετο και πολυτελές. Ό,τι πρέπει, για μια μοναδική και ασύγκριτη εμπειρία.

Επιπλέον, μπορεί κανείς να ταξιδέψει στους ίδιους προορισμούς και με το SUPERRUNNER JET, το οχηματαγωγό ταχύπλοο χωρητικότητας 800 επιβατών και 140 οχημάτων. Σέριφος (2 ώρες και 5 λεπτά), Σίφνος (2 ώρες και 45 λεπτά) και Μήλος (3 ώρες και 45 λεπτά) είναι εκεί και περιμένουν τους λουόμενους για να ανακαλύψουν τις ομορφιές τους.

Ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, φτάνετε στα αγαπημένα σου νησιά πιο γρήγορα από ποτέ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις::

  • www.seajets.com
  • 2107107710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider