Χρηματιστήριο Αθηνών: Στοίχημα η διατήρηση των 745 μονάδων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χρηματιστήριο Αθηνών: Στοίχημα η διατήρηση των 745 μονάδων
Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος παραμένουν οι τραπεζικές μετοχές, μετά το άλμα που πραγματοποίησαν στη συνεδρίαση της Δευτέρας.

Η διατήρηση των 745 μονάδων είναι το στοίχημα που καλείται να κερδίσει σήμερα Τρίτη το Χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο κινείται σε θετικό έδαφος, σε συνέχεια της δυναμικής εκκίνησης του Απριλίου.

Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος παραμένουν οι τραπεζικές μετοχές, μετά το άλμα της Δευτέρας.

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 745,44 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,60%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 5,52 εκατ. ευρώ. Ανοδικά κινούνται 28 μετοχές, 23 πτωτικά και 9 παραμένουν σταθερές.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνει ο δείκτης των Τραπεζών(+1,13%). Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Εθνικής(+1,60%), της ΔΕΗ(+1,54%), της Πειραιώς(+1,41%) και της Eurobank(+1,03%).

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,43%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,32%.Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: F.G.Europe +10,00% και ΕΛΓΕΚΑ+9,64%,ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Βιοκαρπέτ-5,66% και Audiovisual-4,35%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider