Υπέκυψε στις πιέσεις του κοροναϊού η Wall Street

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υπέκυψε στις πιέσεις του κοροναϊού η Wall Street
Έχασε το θετικό μομέντουμ η Wall με τους επενδυτές να ανησυχούν μετά την γρήγορη εξάπλωση του κοροναϊού.

Δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τα θετικά πρόσημα οι δείκτες της Wall Street μετά το ξέσπασμα του κοροναϊού στην Κίνα και την εξάπλωση του σε πολλές χώρες του κόσμου.

Στους 17 έφτασαν οι νεκροί στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας από τον νέο κοροναϊό, την ώρα που περαιτέρω αύξηση καταγράφει και ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, όπως μετέδωσαν διεθνή μέσα.

Η επαρχία Χουμπέι έκανε λόγο για 444 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού -ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στην πρωτεύουσά της Ουχάν- τα οποία καταμετρήθηκαν μέχρι τις 8 το βράδυ τοπική ώρα (14.00 ώρα Ελλάδας).

Παράλληλα στο εταιρικό κομμάτι, χαμηλότερα των εκτιμήσεων ήταν τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το Netflix με τους συνδρομητές να αυξάνονται κατά 8,76 εκατ. το δ' τρίμηνο του 2019, φθάνοντας πλέον τα 167 εκατ. συνδρομητές.

Το Netflix εμφανίζει σημάδια «κόπωσης» στην εγχώρια αγορά του, στη Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδάς), καθώς στο δ' τρίμηνο πέρυσι πρόσθεσε 420.000 νέους συνδρομητές, λιγότερους από τους 600.000 που το ίδιο είχε προβλέψει προ καιρού. Το Netflix, το οποίο είχε έσοδα 5,5 δισ. δολάρια στο τέταρτο τρίμηνο πέρυσι, απέδωσε την υστέρηση στην πρόσφατη αύξηση των τιμών των συνδρομών του και στην εμφάνιση των ανταγωνιστών του.

Δείκτες

Ειδικότερα, την Τετάρτη, ο Dow Jones κατέγραψε οριακές απώλειες 0,03% στις 29.187 μονάδες, ο Nasdaq κέρδισε 0,14% στις 9.383 μονάδες, ενώ ο S&P 500 κατέγραψε κέρδη 0,03% στις 3.321 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider