VW: 8 χρόνια εγγύηση για τις μπαταρίες της σειράς ID

Viber Whatsapp Μοιράσου το
VW: 8 χρόνια εγγύηση για τις μπαταρίες της σειράς ID
Η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε ότι τα μοντέλα της οικογένειας ID, θα εφοδιάζονται με μπαταρίες οι οποίες θα αντέχουν για 160.000 χλμ. ή 8 χρόνια.

Οι προ-παραγγελίες για το ηλεκτρικό Volkswagen ID.3 έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Μαΐου, έχοντας ξεπεράσει κάθε προσδοκία, καθώς οι κρατήσεις υπερβαίνουν τις 20.000 στις 29 χώρες της Ευρώπης στις οποίες θα είναι διαθέσιμο (φυσικά η Ελλάδα εξαιρείται). Να σημειωθεί επίσης ότι το ID.3 θα διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις σε ότι αφορά στην χωρητικότητα της μπαταρίας, με αυτονομία 330, 420 ή 550 χιλιομέτρων, ενώ το κόστος απόκτησης του θα εκκινεί από τα 30.000 ευρώ.

Ωστόσο, τα σημαντικά νέα αφορούν σε όσα ανακοίνωσε η γερμανική φίρμα για τις μπαταρίες με τις οποίες θα κινούνται όλα τα μοντέλα της σειράς ID, καθώς θα διατηρούν 70% της λειτουργικότητας είτε για 160.000 χιλιόμετρα, είτε για 8 χρόνια! Αυτό μεταφράζεται σε μία ετήσια μέση χρήση κοντά στα 20.000 χιλιόμετρα, με την Volkswagen να τονίζει χαρακτηριστικά ότι η πρωταρχική της μέριμνα είναι οι μπαταρίες των ηλεκτρικών ID μοντέλων της να αποδεικνύονται αντίστοιχα ανθεκτικές, όσο και τα ίδια τα αυτοκίνητα.

Volkwagen ID.3

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider