Υβριδική BMW X2 xDrive25e από 48.800 ευρώ (pics & vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υβριδική BMW X2 xDrive25e από 48.800 ευρώ (pics & vid)
Διαθέσιμη είναι πλέον και στη χώρα μας η υβριδική BMW X2, με 220 ίππους, δυναμικές επιδόσεις και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση, από 1,9 λίτρα/100 χλμ.

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά ο εξηλεκτρισμός όλης της γκάμας των συμπαγών μοντέλων της BMW, καθώς μετά την X1 xDrive25e ακολουθεί η κουπέ εκδοχή της με τον ονομασία X2 xDrive25e.

insider

Τετρακίνητη και ταχύτατη

Με έναν άκρως αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία ιόντων λιθίου τελευταίας γενιάς, η νέα BMW X2 xDrive25e πετυχαίνει ηλεκτρική αυτονομία έως 57 χλμ. με μια πλήρη φόρτιση των μπαταριών της. Συνολικά, ο ηλεκτροκινητήρας και ο θερμικός κινητήρας παράγουν 220 ίππους, ενώ η έξυπνη αλληλεπίδρασή τους δημιουργεί ένα σύστημα AWD προσαρμοσμένο για υβριδικό μοντέλο – προσφέροντας σπάνια οδηγική απόλαυση και ασφάλεια.

insider

Ο ηλεκτρικός κινητήρας αποδίδει ισχύ 95 ίππων και ροπή 165 Nm που μεταφέρονται στους πίσω τροχούς μέσω κιβωτίου μια σχέσης. Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης 1.5 λίτρων αποδίδει μέγιστη ισχύ 125 ίππων και μέγιστη ροπή 220 Nm. Αυτές καταλήγουν στους εμπρός τροχούς, μέσω ενός 6-τάχυτου κιβωτίου Steptronic.

insider

Η νέα BMW X2 xDrive25e ολοκληρώνει τη διαδικασία της επιτάχυνσης από 0 – 100 χλμ./ώρα σε 6,8 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη ταχύτητα είναι 195 χλμ./ώρα.

Γρήγορη φόρτιση

Η συστοιχία των μπαταριών ιόντων λιθίου της νέας X2 xDrive25e μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε μία οικιακή ηλεκτρική πρίζα μέσα σε πέντε ώρες περίπου, με το 80% της συνολικής της χωρητικότητας να επιτυγχάνεται μετά από 3,8 ώρες. Για 100% φόρτιση μιας άδειας μπαταρίας σε επιτοίχιο φορτιστή BMW i Wallbox χρειάζονται περίπου 3,2 ώρες, με το 80% της συνολικής της χωρητικότητας να ανακτάται μετά από 2,4 ώρες.

insider

Αναλλοίωτη πρακτικότητα

Χωροταξικά και παρά την ύπαρξη τόσο των μπαταριών όσο και του ηλεκτρικού κινητήρα, χάρη στην έξυπνη εγκατάσταση, ο όγκος του χώρου αποσκευών είναι ελάχιστα μικρότερος έναντι των εκδόσεων BMW X2 με συμβατικό σύστημα κίνησης και συγκεκριμένα 410 λίτρα.

insider

Η ρύθμιση της ανάρτησης έχει εναρμονιστει με τη νέα κατανομή βάρους της νέας BMW X2 xDrive25e. Για βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής, το αμάξωμα έχει μειώσει την απόστασή του από το έδαφος κατά 10 χιλιοστά, συγκριτικά με τα συμβατικά μοντέλα.

Εξειδικευμένος εξοπλισμός

Η ειδικά σχεδιασμένη για το μοντέλο γκάμα στάνταρ εξοπλισμού της νέας BMW X2 xDrive25e περιλαμβάνει μία ηχητική προειδοποίηση προστασίας πεζών καθώς και ζάντες αλουμινίου 17-ιντσών, 2-ζωνικό, αυτόματο έλεγχο κλιματισμού και στάνταρ air condition (A/C), που ελέγχεται και απομακρυσμένα με ένα Smartphone μέσω του BMW Connected.

insider

Ειδικές ενδείξεις για το υβριδικό μοντέλο στο Control Display παρέχουν πληροφορίες όπως ροή ενέργειας, τρέχον και προηγούμενο επίπεδο κατανάλωσης και αναλογία των συνολικών χιλιομέτρων που καλύπτονται από το όχημα με τον ηλεκτροκινητήρα και τον κινητήρα εσωτερικής καύσης αντίστοιχα.

Η νέα BMW X2 xDrive25e διατίθεται σε εκδόσεις Advantage, Advantage Plus, M Sport και M Sport X.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider