«Ξεπούλησε» η βιογραφία του πρίγκιπα Χάρι - 400.000 πωλήσεις σε λίγες ώρες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ξεπούλησε» η βιογραφία του πρίγκιπα Χάρι - 400.000 πωλήσεις σε λίγες ώρες
Μόνο τα βιβλία του Χάρι Πότερ έχουν πουλήσει περισσότερο αντίτυπα στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ρεκόρ στις πωλήσεις των βιβλιοπωλείων της Βρετανίας σημείωσε η βιογραφία του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο Spare. καθώς έγινε το βιβλίο στην κατηγορία μη φαντασίας με τις περισσότερςε πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μετά από την κυκλοφορία του βιβλίου την Τρίτη, έχουν ήδη καταγραφεί 400.000 πωλήσεις αντιτύπων και e-books, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου Transworld Penguin Random House.

Ο διευθυντής του εκδοτικού οίκου, Λάρι Φίνλεϊ, ανέφερε σε δήλωση του πως «ξέραμε πως οι πωλήσεις αυτού του βιβλίου θα πάνε καλά, αλλά ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας. Απ' όσο ξέρουμε, μόνο τα βιβλία του Χάρι Πότερ έχουν πουλήσει περισσότερο βιβλία στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους».

Όπως αναφέρει το CNBC, το Spare είναι διαθέσιμο σε 16 γλώσσες και βρίσκεται στην πρώτη θέση των best sellers της Amazon παγκοσμίως, λαμβάνοντας την πρωτιά σε Βρετανία, ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστραλία και Σαουδική Αραβία μέχρι στιγμής.

Σημειώνεται πως αντίτυπα του βιβλίου κυκλοφόρησαν στην Ισπανία πέντε μέρες πριν από το παγκόσμιο λανσάρισμα του βιβλίου, με το περιεχόμενο του να διαρρέεται σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε ότι δοκίμασε κοκαΐνη όταν ήταν έφηβος

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Χάρι υποστηρίζει ότι σκότωσε 25 Ταλιμπάν όταν υπηρετούσε στον στρατό

gazzetta
gazzetta reader insider insider