Επεισόδια στην Θήβα μετά τον θανάσιμο τραυματισμό 17χρονου Ρομά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επεισόδια στην Θήβα μετά τον θανάσιμο τραυματισμό 17χρονου Ρομά
Επεισόδια για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα λαμβάνουν χώρα στη γέφυρα στο Πυρί της Θήβας, μετά τον θάνατο 17χρονου Ρομά στην διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς στη Βοιωτία.

Επεισόδια για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα λαμβάνουν χώρα στη γέφυρα στο Πυρί της Θήβας, μετά τον θάνατο 17χρονου Ρομά στην διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς το βράδυ του Σαββάτου.

Ομάδες Ρομά έχουν σταματήσει η κυκλοφορία και επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών δυνάμεων που έσπευσαν στο σημείο.

Στον Εισαγγελέα ο 41χρονος αστυνομικός

Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και παράνομη εκτέλεση πυροβολισμού εξουδετέρωσης αντιμετωπίζει ο 41χρονος αστυνομικός που οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Θηβών προκειμένου να απολογηθεί για τον θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου Ρομά. Ωστόσο, ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε και ότι ο νεαρός επιχείρησε να του πάρει το όπλο, ύστερα από καταδίωξη περίπου 20 λεπτών.

Όπως έγινε γνωστό έχουν καταθέσει και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες πέραν των τριών ανηλίκων που ήταν μαζί με το θύμα.

Όπως έχει γίνει γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ έχει διαταχθεί ΕΔΕ ενώ παράλληλα αναμένονται και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής και ιατροδικαστικής εξέτασης για να φωτιστούν περισσότερο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκε η τραγωδία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider