Τέλος για την πλατφόρμα Instashop στην Ελλάδα - Διατηρείται το tech hub

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τέλος για την πλατφόρμα Instashop στην Ελλάδα - Διατηρείται το tech hub
Ο τερματισμός της των συνεργασιών θα τεθεί σε ισχύ την 31η Δεκεμβρίου.

Σε τερματισμό της λειτουργίας της στην Ελλάδα προχώρησε έπειτα από δύο χρόνια η πλατφόρμα Instashop, όπως ανέφερε σε επιστολή της προς τα καταστήματα, ενημερώνοντας παράλληλα πως η λήξη των συνεργασιών θα τεθεί σε ισχύ την 31η Δεκεμβρίου.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία διευκρινίζει πως «το tech hub το οποίο βρίσκεται στην Ελλάδα, παραμένει κρίσιμο και αναπόσπαστο κομμάτι των παγκόσμιων δραστηριοτήτων της εταιρείας, συνεπώς θα παραμείνει πλήρως λειτουργικό και θα εξελιχθεί περαιτέρω, αποτελώντας κεντρικό κόμβο για πρωτοβουλίες καινοτομίας και στρατηγικής τεχνολογικής ανάπτυξης».

Όπως αναφέρει η Instashop σχετικά με τη διατήρηση του Tech hub «η απόφαση αυτή υπερτονίζει την εμπιστοσύνη μας στην υψηλά καταρτισμένη και ταλαντούχα τεχνολογική κοινότητα της Ελλάδας».

«Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες δυσμενείς συνθήκες της αγοράς και του ανταγωνιστικού περιβάλλοντος, προτεραιότητα της InstaShop είναι να εφαρμόσει ακόμα πιο αποτελεσματικές διαδικασίες και να κινηθεί προς μία πιο ευέλικτη στρατηγική ως εταιρία στο σύνολό της. Για να πετύχουμε κάτι τέτοιο, ως μέλος της Delivery Hero, αξιολογούμε και ενισχύουμε συνεχώς τις οργανωτικές μας υποδομές προκειμένου μακροπρόθεσμα να επιτύχουμε τις φιλοδοξίες μας και να γίνουμε μια κερδοφόρα και βιώσιμη επιχείρηση. Η κύρια προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή είναι να φροντίσουμε τους εργαζομένους που επηρεάζονται από την απόφαση αυτή. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους μας για τον χρόνο και την προσπάθειά τους», καταλήγει η Instashop.

Υπενθυμίζεται πως στην ανακοίνωση της εταιρείας προς τους συνεργάτες της η Instashop ανέφερε: «Μετά από δύο χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, και μετά από προσεκτική αξιολόγηση των τρεχουσών συνθηκών της αγοράς, και των δύσκολων παγκόσμιων μακροοικονομικών συνθηκών που επιμένουν λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να διακόψουμε την υπηρεσία της εφαρμογής μας στην Ελλάδα. Θέλουμε να εκφράσουμε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που παρείχατε στο Instashop καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Η αφοσίωσή σας στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας υπήρξε ακρογωνιαίος λίθος των δραστηριοτήτων μας».

«Σύμφωνα με το άρθρο 572 του Ελληνικού Αστικού Κώδικα το οποίο τυγχάνει εφαρμογής και εν προκειμένω, θα θέλαμε να ασκήσουμε το δικαίωμά μας επί του ίδιου και να προχωρήσουμε σε τερματισμό της μεταξύ μας εμπορικής σύμβασης, επικαλούμενο σοβαρό λόγο που συνίσταται στην οριστική διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής και του ιστότοπου Instashop στην Ελλάδα. Ο τερματισμός της μεταξύ μας συμφωνίας και συνεργασίας θα τεθεί σε ισχύ την 31η Δεκεμβρίου. Καθώς περνάμε σε αυτή τη φάση θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά για να εξασφαλίσει μια ομαλή διαδικασία αποσύνδεσης» κατέληξε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

H Austriacard αναλαμβάνει το εμβληματικό έργο ψηφιοποίησης του αρχείου του e-ΕΦΚΑ

NJV Athens Plaza: Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2023 - Οι προοπτικές του 2024

Σούπερ μάρκετ: Οι ανατιμήσεις βαίνουν μειούμενες αλλά οι τιμές δεν θα πέσουν

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider