Snap: «Βουτιά» 20% της μετοχής μετά το αδύναμο guidance για το τρίτο τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Snap: «Βουτιά» 20% της μετοχής μετά το αδύναμο guidance για το τρίτο τρίμηνο
Περισσότερο από 20% υποχωρούν οι μετοχές της Snap στις ηλεκτρονικές συναλλαγές την Πέμπτη, μετά το αδύναμο guidance που ανακοίνωσε για το τρίτο τρίμηνο

Περισσότερο από 20% υποχωρούν οι μετοχές της Snap στις ηλεκτρονικές συναλλαγές την Πέμπτη, μετά το αδύναμο guidance που ανακοίνωσε η εταιρεία για το τρίτο τρίμηνο σε σχέση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Συγκεκριμένα η εταιρεία ανακοίνωσε για το β' τρίμηνο προσαρμοσμένα κέρδη 0,02 δολάρια ανά μετοχή που συνάδουν με την εκτίμηση της LSEG. Επίσης τα έσοδα ήταν 1,24 δισ. δολάρια έναντι 1,25 δισ. της πρόβλεψης.

Σε ημερήσια βάση οι ενεργοί χρήστες ανέρχονται σε 432 εκατομμύρια έναντι 431,1 εκατομμυρίων της εκτίμησης της StreetAccount. O μέσος όρος εσόδων ανά χρήστη είναι στα 2,86 δολάρια έναντι 2,91 που έβλεπαν οι αναλυτές.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Snap τα έσοδα του τρίτου τριμήνου θα κυμαίνονται μεταξύ 1,335 και 1,375 δισ. δολαρίων, ή 1,355 δισ. δολάρια στη μέση του εύρους. Οι αναλυτές ανέμεναν 1,36 δισεκατομμύρια δολάρια.

Επίσης, η εταιρεία αναμένει προσαρμοσμένα κέρδη 70 έως 100 εκατομμυρίων δολαρίων, έναντι 110 εκατομμυρίων δολαρίων που είναι η μέση εκτίμηση των αναλυτών.

Οι πωλήσεις του δεύτερου τριμήνου αυξήθηκαν κατά 16% από 1,07 δισ. δολάρια ένα χρόνο νωρίτερα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Apple: Ξεπέρασαν τις προβλέψεις κέρδη, έσοδα και πωλήσεις iPhone

Amazon: Έχασαν τις εκτιμήσεις τα έσοδα, μειώνει το guidance

Intel: Κόβει το 15% του εργατικού δυναμικού, αναστέλλει το μέρισμα

gazzetta
gazzetta reader insider insider