Η ασφαλιστική που σας «πληρώνει» όσο περπατάτε

Κώστας Κετσιετζής
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ασφαλιστική που σας «πληρώνει» όσο περπατάτε

Χαμηλότερο ασφάλιστρα με αντάλλαγμα… φυσική άσκηση προσφέρει Eurolife. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τις έξυπνες συσκευές η εταιρεία παροτρύνει τους ασφαλισμένους τους να περπατούν περισσότερο με αντάλλαγμα προσφορές, δώρα ακόμη και επιστροφή ασφαλίστρων σε προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σε πρώτη φάση το πρόγραμμα αφορά πιλοτικά το πρόγραμμα Premium Νοσοκομειακό Β' - 1500 Economy και μόνο τους νέους ασφαλισμένους, ωστόσο στελέχη της ασφαλιστικής αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται στο μέλλον η συγκεκριμένη προσφορά να επεκταθεί και σε άλλα προγράμματα.

Για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα οι ασφαλισμένοι κατεβάζουν μέσω Google Play και App Store την εφαρμογή «Walk to Win», η οποία καταγράφει τα βήματά τους. Ανάλογα με τα βήμα που κάνουν κάθε μήνα κερδίζουν προσφορές, ενώ αν πραγματοποιήσουν 240.000 βήματα ή 8.000 την ημέρα τους 10 από τους 12 μήνες του χρόνου θα τους επιστρέφεται ποσό 25 ευρώ από τα ασφάλιστρα.

«Το "Walk to Win" έρχεται να απαντήσει με έναν σύγχρονο τρόπο στην τάση για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, στο πλαίσιο της φροντίδας τής υγείας μας, του πολυτιμότερου αγαθού. Παράλληλα, το συγκεκριμένο προϊόν απαντά στους στόχους που έχουμε θέσει ως προς την αξιοποίηση των αμέτρητων δυνατοτήτων που μας παρέχει η τεχνολογία, για να παρέχουμε ουσιαστικά κίνητρα βελτίωσης της ποιότητας ζωής όλων μας» σημείωσε η κυρία Αμαλία Μόφορη, γενική διευθύντρια Τεχνικής Διεύθυνσης Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων της Eurolife.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider