Αλέξης Τσίπρας: Tο αποτέλεσμα είναι ακόμη ανοιχτό (vids)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αλέξης Τσίπρας: Tο αποτέλεσμα είναι ακόμη ανοιχτό (vids)
«Σήμερα το πρωί οι κάλπες ήταν άδειες οπότε το αποτέλεσμα είναι ακόμη ανοιχτό», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Θερμή υποδοχή περίμενε τον πρωθυπουργό στο εκλογικό κέντρο που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στις 10:20, στο 27ο-30ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη.

«Σήμερα είναι μέρα δημοκρατίας. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας την επόμενη τετραετία, αποφασίζουν για το μέλλον τους», ανέφερε ο πρωθυπουργός, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

«Σήμερα το πρωί οι κάλπες ήταν άδειες οπότε το αποτέλεσμα είναι ακόμη ανοιχτό», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

«Θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, παρά το γεγονός ότι οι θερμοκρασίες είναι υψηλές για να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας μας», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες να ψηφίσουν.

«Θέλω να απευθυνθώ στους νέους και τις νέες αυτής της χώρας που παραδοσιακά κάνουν τις ανατροπές σ’ αυτή τη χώρα να μην αφήσουν την απόφαση για το μέλλον στους άλλους», κατέληξε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

«Πιστεύω ότι είναι μία κρίσιμη μάχη, τη δίνουμε με αισιοδοξία, τη δίνουμε με αποφασιστικότητα έως το τελευταίο λεπτό, για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και οι κόποι του λαού μας, για να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας μας προς τα μπρος» κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider