Spiegel: Ο Τσίπρας χρειάζεται ένα θαύμα για να αποτρέψει την αναμενόμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Spiegel: Ο Τσίπρας χρειάζεται ένα θαύμα για να αποτρέψει την αναμενόμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ
«Είναι αναγκαία η αλλαγή πολιτικής κατεύθυνσης στην Ελλάδα», γράφει το γερμανικό περιοδικό.

«Ο Αλέξης Τσίπρας χρειάζεται ένα θαύμα για να κατορθώσει να αποτρέψει την αναμενόμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές», γράφει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, μεταδίδοντας τον παλμό της εκλογικής αναμέτρησης στη χώρα μας.

Όπως επισημαίνει, μεταξύ άλλων, το γερμανικό περιοδικό, «η Ελλάδα χρειάζεται χώρο για να ‘αναπνεύσει’, για αυτό και καθίσταται επιτακτική η ανάγκη η Ευρώπη να συμφωνήσει σε χαμηλότερους στόχους για τα πρωτογενή πλεονάσματα».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευθεί ότι θα επαναδιαπραγματευτεί τις αυστηρές απαιτήσεις των εταίρων. Επί της ουσίας, πρέπει να πείσει τους εταίρους πως ο δημοσιονομικός ‘ζουρλομανδύας’ που έχει αναγκαστεί να φορέσει η Ελλάδα όχι μόνο είναι αμφιβόλου λογικής, αλλά συνιστά μια καταστροφική επιλογή», γράφει το Der Spiegel.

«Είναι αναγκαία η αλλαγή πολιτικής κατεύθυνσης στην Ελλάδα, προκειμένου να γίνει ορατή και στην καθημερινότητα των πολιτών, διότι, αν ο λαός δεν δει σημαντική πρόοδο στο βιοτικό του επίπεδο, τότε θα επανεμφανιστεί το άσχημο πρόσωπο του λαϊκισμού», καταλήγει το γερμανικό περιοδικό.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider