New York Times: Πληγωμένοι και οργισμένοι οι Έλληνες, τιμωρούν τον Αλέξη Τσίπρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
New York Times: Πληγωμένοι και οργισμένοι οι Έλληνες, τιμωρούν τον Αλέξη Τσίπρα
«Εάν οι δημοσκοπήσεις επαληθευτούν, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα πληρώσει το τίμημα και θα χάσει την εξουσία από τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα το οποίο υπόσχεται μειώσεις φόρων και ευημερία», γράφουν οι New York Times.

«Πληγωμένοι και οργισμένοι μετά από μια δεκαετία σκληρής λιτότητας, οι Έλληνες ψηφίζουν και, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, είναι έτοιμοι να τιμωρήσουν έναν άνθρωπο: Τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα», γράφουν οι New York Times, περιγράφοντας τους εκλογικούς ρυθμούς στους οποίους κινείται σήμερα η χώρα.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα «εάν οι δημοσκοπήσεις επαληθευτούν, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα πληρώσει το τίμημα και θα χάσει την εξουσία από τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα το οποίο υπόσχεται μειώσεις φόρων και ευημερία.

Καθώς η Ελλάδα ανακάμπτει από την κρίση που βίωσε, η ανάπτυξη της τάξης του 2% της οικονομίας δεν είναι αρκετή για να «απαλύνει» τον πόνο που άφησε η εποχή της αυστηρής λιτότητας.

«Οι Έλληνες του σήμερα είναι σίγουρα πιο φτωχοί, ενώ η ανεργία δεν πέφτει κάτω από 18%», γράφει το δημοσίευμα, ενώ γίνεται εκτεταμένη αναφορά στη φορολογία. «Μεγάλη πρόκληση για τη νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα είναι η φορολογία», σημειώνεται, χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider