BBC: Οι Έλληνες ψηφίζουν – Ο Μητσοτάκης παίρνει την εξουσία από τον Τσίπρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
BBC: Οι Έλληνες ψηφίζουν – Ο Μητσοτάκης παίρνει την εξουσία από τον Τσίπρα
Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη ελπίζει να βάλει τέλος, μετά από τέσσερα χρόνια στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, γράφει το BBC.

«Οι Έλληνες ψηφίζουν», γράφει σε νέο δημοσίευμα του το πρακτορείο BBC, μεταδίδοντας τον εκλογικό «παλμό» που επικρατεί στην Ελλάδα.

Όπως σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στο δημοσίευμα, οι Έλληνες προσέρχονται στις κάλπες, σήμερα Κυριακή, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποτελεί μια μεγάλη «πρόκληση» για το κόμμα της Αριστεράς. Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη ελπίζει να βάλει τέλος, μετά από τέσσερα χρόνια στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.

«Πρόκειται για την έκτη εκλογική αναμέτρηση στην Ελλάδα από την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2008», γράφει, μεταξύ άλλων, το BBC, ενώ στη συνέχεια συγκρίνει τι προσφέρουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπόσχεται χαμηλότερους φόρους, περισσότερες ιδιωτικοποιήσεις, ενώ έχει δεσμευθεί πως θα επαναδιαπραγματευθεί με τους θεσμούς μια συμφωνία, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα θα έχει στη διάθεσή της περισσότερα κεφάλαια για να επενδυθούν προς όφελος της χώρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας, που ήρθε στην εξουσία το 2015, έχει δεσμευθεί για περισσότερες επενδύσεις και αύξηση των συντάξεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider