Σε συζήτηση για τις ελληνογερμανικές οικονομικές σχέσεις θα συμμετάσχει την Τετάρτη ο Κυρ. Μητσοτάκης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε συζήτηση για τις ελληνογερμανικές οικονομικές σχέσεις θα συμμετάσχει την Τετάρτη ο Κυρ. Μητσοτάκης
Τη συζήτηση διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει την Τετάρτη στις 20:00, σε συζήτηση με θέμα «Το Green Deal στο επίκεντρο των Ελληνογερμανικών Οικονομικών Σχέσεων», όπου θα συνομιλήσει με τον επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK), Dr. Volker Treier και τον πρόεδρο του Πανευρωπαϊκού Συμβουλίου Χημικής Βιομηχανίας (Cefic) και πρόεδρο του Δ.Σ. της BASF SE, Dr. Martin Brudermüller.

Τη συζήτηση διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του καθιερωμένου Πρωτοχρονιάτικου δείπνου που παραθέτει, ενώ η εκδήλωση θα εστιάσει στις προοπτικές των ελληνογερμανικών οικονομικών και επενδυτικών σχέσεων.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση, μέσω βίντεο, θα απευθύνει ο επικεφαλής της Καγκελαρίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και ομοσπονδιακός υπουργός Ειδικών Καθηκόντων, Wolfgang Schmidt, ενώ τη συζήτηση του πάνελ θα συντονίσει ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Μαραγκός.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider