366 προσλήψεις -εξπρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω κορονοϊού

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
366 προσλήψεις -εξπρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω κορονοϊού
Οι αιτήσεις των υποψηφίων ξεκινούν από σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 08:00.

Στην πρόσληψη 366 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων, για χρονικό διάστημα 4 μηνών, προχωρά ο Δήμος Αθηναίων, προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 4 άτομα στην ειδικότητα ΠΕ Διοικητικού, 16 άτομα στην ειδικότητα ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών, 4 ΠΕ Κοινωνιολόγους, 7 ΠΕ Νοσηλευτές, 2 ΠΕ Πληροφορικής, 4 ΤΕ Διοικητικού-Οικονομικού, 6 ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, 4 ΤΕ Εποιπτών Δημόσιας Υγείας, 18 ΤΕ Κοινωικών Λειτουργών, 14 ΤΕ Νοσηλευτών, 20 ΔΕ Βοηθοί Νοσηλευτών, 1 ΔΕ Ηλεκτρολόγος, 73 ΔΕ Οδηγοί, 2 ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Έργου, 41 ΥΕ Εργάτες Γενικών Καθηκόντων, 76 ΥΕ Εργάτες καθαριότητας, 17 ΥΕ Εργάτες Κοιμητηρίου, 35 ΥΕ Καθαριστές και 22 ΥΕ Φύλακες.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν:

- συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση
- ευκρινή φωτοαντίγραφα των δύο όψεων του δελτίου ταυτότητας ή άλλων δημοσίων εγγράφων από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας.
- τον απαιτούμενο ανά ειδικότητα, τίτλο σπουδών για την απόδειξη των προσόντων
- σχετικά αποσεικτικά για την απόδειξη εμπειρίας. Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τη ζητούμενη εμπειρία θα αναφέρουν μόνο τον μήνα ή τους μήνες εμπειρίας στην αίτηση για τον κωδικό θέσης που θα επιλέξουν.

Ως αποκτηθείσα εμπειρία για όλες τις θέσεις νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου σε υπηρεσίες του οικείου φορέα για ανάγκες πανδημίας και θα βαθμολογηθούν με επτά μονάδες για κάθε συμπληρωμένο μήνα εμπειρίας στον οικείο φορέα, για ανάγκες πανδημίας και για τον κωδικό θέσης που θα επιλέξουν.

Υποβολή αιτήσεων

Οι υποψήφιοι θα συμπληρώσουν σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία τους, τους μήνες της προαναφερόμενης αποκτηθείσας εμπειρίας που διαθέτουν σε ανάγκες πανδημίας και θα την υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο Δήμο Αθηναίων, μαζί με φωτοαντίγραφο ταυτότητας (επιπροσθέτως για τις θέσεις οδηγών φωτοαντίγραφο απαιτούμενης άδειας οδήγησης και για τις θέσεις χειριστών άδεια άσκησης επαγγέλματος) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συγκεκριμένα στο e-mail [email protected], από σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 08:00 έως και αύριο Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 15:00.

Διαβάστε επίσης

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider