To Champion Jet 1 είναι, δικαίως, ο πρωταθλητής του Αιγαίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
To Champion Jet 1 είναι, δικαίως, ο πρωταθλητής του Αιγαίου
.
Θα σας ταξιδέψει σε χρόνο dt στον προορισμό σας.

«Οι καλές διακοπές από το καράβι φαίνονται», θα μπορούσε να λέει κάποιο αρχαίο ρητό που σχετίζεται με το καλοκαίρι. Όσο κι αν ψάξαμε, δεν το βρήκαμε χαραγμένο σε κάποια αρχαία πέτρα, ούτε καν σε κάποιο πάπυρο ή σκαρί πλοίου. Παρ' όλα αυτά, το πιστεύουμε ακράδαντα, για αυτό γράφουμε το παρόν κείμενο προκειμένου να αναδείξουμε τη σημασία που έχει το καράβι που θα σας πάει στο (και θα σας γυρίσει από το) νησί αυτό το καλοκαίρι για το σύνολο των διακοπών σας.

Αν το ταξίδι γίνει με ένα πλοίο, το οποίο διαθέτει όλες τις απαραίτητες ανέσεις, μεγάλη ταχύτητα και λογικές τιμές, όπως το Champion Jet 1 της SEAJETS, το οποίο μπορεί να σας πάει από τον Πειραιά στην Πάρο σε μόλις 2.50' από 59,70€, έχουν μπει οι κατάλληλες βάσεις, ώστε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα φτάσετε νωρίς στον προορισμό σας, αλλά και ξεκούραστα με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί να χαραμίσετε κάποια από τις τόσο πολύτιμες διανυκτερεύσεις σας προκειμένου να χαλαρώσετε από κάποιο ταλαίπωρο ταξίδι.

Φτάνετε στο νησί, πηγαίνετε στο δωμάτιο/ξενοδοχείο, αφήνετε τις βαλίτσες σας και είστε έτοιμοι για το πρώτο γεύμα, τον πρώτο περίπατο, το πρώτο μπάνιο. Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και επισήμως!

Αν, λοιπόν, σχεδιάζετε τις επόμενες εβδομάδες να επισκεφτείτε κάποια από τις παρακάτω Κυκλάδες: Πάρο, Μύκονο, Τήνο, Άνδρο και Νάξο, το Champion Jet 1, ο πρωταθλητής του Αιγαίου θα πρέπει να αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή σας. Μια ματιά στις επιδόσεις του, θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε από πού έχει πάρει το συγκεκριμένο προσωνύμιο:

Καθημερινά από Πειραιά στις 7:00 προς:
Πάρο σε 2.50' από 59,70€
Μύκονο σε 3.45'
Τήνο σε 4.15'

Καθημερινά από Ραφήνα στις 14:30 προς:
Άνδρο σε 1.05'
Τήνος σε 2.00'
Μύκονο σε 2.25'
Νάξο σε 3.20'
Πάρο σε 4.05'

Από την πρώτη στιγμή που θα μπείτε στο πλοίο θα νιώσετε σας να βρίσκεστε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Τα καθίσματα είναι τόσο αναπαυτικά που θα σας κάνουν να απολαύσετε κάθε στιγμή της διαδρομής, το κυλικείο θα έχει όλα τα σνακς και τα ροφήματα που θα χρειαστείτε, ενώ το έμπειρο και ευγενικό πλήρωμα θα καλύψει κάθε ανάγκη σας.

Οι επιδόσεις και τα υψηλά standards εξυπηρέτησης του Champion Jet 1, μόνο τυχαία δεν είναι, αφού ανήκει στον στόλο της SEAJETS. Πρόκειται για την εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Αν, λοιπόν, επιλέξατε προορισμό και διαμονή, δεν χρειάζετε να ψάξετε ιδιαίτερα για το ποιο πλοίο θα σας πάει ως εκεί. Το Champion Jet 1 είναι σίγουρα η απάντηση.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

www.seajets.com
210 710 7 710
Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider