18-24.gr: Τριήμερο στο Μπάνσκο από 39 ευρώ μόνο για λίγες ώρες!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
18-24.gr: Τριήμερο στο Μπάνσκο από 39 ευρώ μόνο για λίγες ώρες!
Ο Νο1 πάροχος τουριστικών υπηρεσιών της χώρας δίνει τη δυνατότητα σε όσους προλάβουν να κλείσουν το πακέτο τους για τον δημοφιλή χειμερινό προορισμό.

Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να επισκεφτείς το Μπάνσκο μόνο από 39 ευρώ, το σίγουρο είναι οτι δεν πρέπει να τη χάσεις! Και όταν αυτή την ευκαιρία σου την προσφέρει το www.18-24.gr, τοτε είναι που δεν χάνεται.

Ο Νο1 πάροχος τουριστικών υπηρεσιών της χώρας δίνει τη δυνατότητα σε όσους προλάβουν να κλείσουν το ολοκληρωμένο πακέτο τους για τον δημοφιλή χειμερινό προορισμό και να ταξιδέψουν στο Μπάνσκο με φοβερή τιμή! Γιατί όταν μπορείς να βρεθείς για ένα τριήμερο στο δημοφιλέστερο χειμερινό θέρετρο απο 39 ευρώ σίγουρα θα το κάνεις!

Βάλε, λοιπόν, μια υπενθύμιση στο κινητό σου και θυμήσου οτι την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι όπου και αν είσαι σταματάς για λίγο ό,τι κάνεις και μπαίνεις εδώ γιατι ΜΟΝΟ για 4 ώρες όσοι προλάβουν θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη σούπερ προσφορά.

Ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών για ένα ένα τριήμερο στο Μπάνσκο από 13 έως 15 Δεκεμβρίου και από 10 πόλεις αφετηρίες μόνο το www.18-24.gr μπορεί να σου προφέρει. Εσύ θα χάσεις τέτοια ευκαιρία;

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider