BMW iNEXT: Μια πρώτη γεύση από το... μέλλον

Viber Whatsapp Μοιράσου το
BMW iNEXT: Μια πρώτη γεύση από το... μέλλον

Η στροφή προς την ηλεκτροκίνηση βρίσκει το BMW Group στη θέση του οδηγού και πάνω σε αυτό το πλαίσιο μας δίνει μία πρώτη γεύση από το πώς θα είναι (στο περίπου) το iNEXT, δηλαδή το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της γερμανικής φίρμας, το οποίο θα δει το φως της παραγωγής το 2021.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της BMW AG, Χάραλντ Κρούγκερ, στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ομίλου και σύμφωνα με τις μετρημένες πληροφορίες που διέρρευσαν, πρόκειται για ένα ημιαυτόνομο μοντέλο, το οποίο θα ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής σε κάθε περίπτωση (ασφάλεια, ψυχαγωγία, απόδοση).

«Το project iNEXT αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο μας για το μέλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κρούγκερ. Για να συμπληρώσει: «Θα ωφελήσει ολόκληρη την εταιρεία και όλες τις μάρκες μας. Για πρώτη φορά, συνδυάζουμε όλες τις βασικές τεχνολογίες για τη μετακίνηση του μέλλοντος σε ένα όχημα. Το iNEXT είναι πλήρως ηλεκτρικό, πλήρως συνδεδεμένο και παράλληλα προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο αυτοματοποιημένης οδήγησης. Σήμερα δώσαμε σε όλους τους μετόχους μας μία πρώτη εικόνα από τη σχεδίαση του BMW iNEXT. Αργότερα, μέσα στη χρονιά, θα παρουσιάσουμε το BMW iNEXT ως Vision Vehicle».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider