Ιδέες για τη διοίκηση της τράπεζας ψάχνει ο CEO της Danske Bank

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ιδέες για τη διοίκηση της τράπεζας ψάχνει ο CEO της Danske Bank
Ο CEO της Danske Bank ψάχνει ιδέες και ζητάει βοήθεια μέσω... email.

Μία νέα τακτική δοκιμάζει ο CEO της Danske Bank, Κρις Βόγκελζανγκ, όσον αφορά στη διοίκηση της γερμανικής τράπεζας και ζητάει από οποιονδήποτε έχει κάποια ενδιαφέρουσα ιδέα να επικοινωνήσει μαζί του.

Η νέα τακτική έρχεται 1 1/2 χρόνο αφού οι οικονομικοί ελεγκτές επέκριναν την τάση της τράπεζας να μην επιτρέπει στα στελέχη της να εκφράζουν άποψη, σε μια προσπάθεια να εφαρμόσει πολιτική διαφάνειας.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο νέος – μόλις από τον προηγούμενο μήνα – CEO της Danske Bank δηλώνει πως θέλει να ακούει άμεσα την άποψη τόσο των επενδυτών, όσο και των εργαζομένων.

«Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο διαφανείς» δήλωσε ο Κρις Βόγκελζανγκ στη συνέντευξη του και τονίσε πως θέλει «όλοι στην τράπεζα να νιώθουν ικανοί να μιλήσουν αν πιστεύουν πως τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν».

Για το λόγο αυτό μάλιστα, μοίρασε στο προσωπικό τα προσωπικά του στοιχεία επικοινωνίας, «ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να επικοινωνήσουν αν το επιθυμούν».

Ο Κρις Βόγκελζανγκ, με προϋπηρεσία στη λιανική τραπεζική επιλέχθηκε για να επαναφέρει την «υγεία» στην Danske Bank και να βοηθήσει με το μεγαλύτερο τραπεζικό «deal» της Δανίας, μετά τ σκάνδαλο για ξέπλυμα χρήματος ύψους 230 δισ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider