Μητσοτάκης στο Spiegel: Η Ελλάδα διολίσθησε στο λαϊκισμό και την ανικανότητα με το ΣΥΡΙΖΑ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης στο Spiegel: Η Ελλάδα διολίσθησε στο λαϊκισμό και την ανικανότητα με το ΣΥΡΙΖΑ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την την αισιοδοξία του πως «Η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα από την εποχή της παρακμής στην εποχή της ελπίδας».

Η Ελλάδα διολίσθησε στο λαϊκισμό, τα ψέματα και την ανικανότητα με την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο γερμανικό Spiegel. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει ακόμα την πεποίθησή του πως «οι χώρες και οι κοινωνίες διορθώνουν την πορεία τους».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την την αισιοδοξία του πως «Η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα από την εποχή της παρακμής στην εποχή της ελπίδας». Το άρθρο-αφιέρωμα φιλοξενεί δηλώσεις του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο ενός ρεπορτάζ από τις περιοδείες του σε Λέσβο, Θεσσαλονίκη και Σέρρες κατά τους τελευταίους μήνες.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «την χειρότερη που γνώρισε η Ελλάδα από το 1974 μέχρι σήμερα». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα «απέτυχε στην οικονομία, στο πεδίο που επηρεάζει περισσότερο από κάθε άλλο τις ζωές των Ελλήνων και γι’ αυτό το 80% των ψηφοφόρων πιστεύει ότι η Ελλάδα κινείται στη λάθος κατεύθυνση».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider