Μπάιντεν για Τραμπ: «Λούζερ» και «καταδικασμένος από τη δικαιοσύνη κακοποιός»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπάιντεν για Τραμπ: «Λούζερ» και «καταδικασμένος από τη δικαιοσύνη κακοποιός»
Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κάλεσε το βράδυ χθες Δευτέρα (τοπική ώρα· σήμερα το πρωί ώρα Ελλάδας) τους ψηφοφόρους να εκλέξουν στην προεδρία την Κάμαλα Χάρις, την «εισαγγελέα» μάλλον, παρά τον Ντόναλντ Τραμπ, τον «καταδικασμένο από τη δικαιοσύνη κακοποιό».

Nα εκλέξουν την Κάμαλα Χάρις στην προεδρία των ΗΠΑ κάλεσε τους ψηφοφόρους ο Τζο Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντας τον Ντόναλντ Τραμπ «καταδικασμένο από τη δικαιοσύνη κακοποιό» και «λούζερ».

Κατά την ομιλία του στο συνέδριο του Δημοκρατικού κόμματος στο Σικάγο, όπου θα δοθεί και τυπικά η σκυτάλη στην αντιπρόεδρό του, ο απερχόμενος αρχηγός του κράτους επευφημήθηκε εκκωφαντικά, παρατεταμένα από τους συνέδρους εισερχόμενος στην κύρια αίθουσα του United Center, με πολλούς να φωνάζουν «σ’ αγαπάμε Τζο!» ή «ευχαριστούμε Τζο!». Ο πρόεδρος Μπάιντεν ανταπέδωσε λέγοντας επίσης πως τους «αγαπά».

Χάρις: «Είμαστε αιώνια ευγνώμονες» στον Τζο Μπάιντεν

«Είμαστε αιώνια ευγνώμονες» στον Τζο Μπάιντεν, τον «απίστευτο» πρόεδρο των ΗΠΑ, δήλωσε χθες Δευτέρα το βράδυ η Κάμαλα Χάρις, που επευφημήθηκε ηχηρά από το πλήθος σε σύντομη εμφάνισή της

«Μαχόμαστε για ιδεώδη πολύτιμα για εμάς. Και δεν ξεχνάμε ποτέ: όταν μαχόμαστε, κερδίζουμε!», πρόσθεσε η αντιπρόεδρος, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Goldman Sachs: Μείωσε τον κίνδυνο ύφεσης στις ΗΠΑ στο 20% από 25% - Τι προβλέπει για τα επιτόκια

UBS: Τα 2+1 στοιχεία που δείχνουν soft landing στις ΗΠΑ - «Bullish» για τις προοπτικές εταιρικής κερδοφορίας

Δημοσκόπηση: Σκληρή μάχη Τραμπ - Χάρις σε κρίσιμες πολιτείες, χάσμα στην ψήφο ανδρών και γυναικών

gazzetta
gazzetta reader insider insider