539 θέσεις για πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
539 θέσεις για πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση οι προκηρύξεις 1Κ/2017 και 2Κ/2017 του ΑΣΕΠ, που αφορούν στην πρόσληψη με σειρά προτεραιότητας συνολικά 539 τακτικών υπαλλήλων στα δικαστήρια και σε δικαστικές υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Πιο συγκεκριμένα 135 θέσεις τακτικού προσωπικού θα διεκδικήσουν υποψήφιοι από δύο ειδικότητες: ΤΕ Πληροφορικής (ΤΕ Πληροφορικής, ή ΤΕ Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων) και ΠΕ Πληροφορικής (ΠΕ Επιστήμης των Υπολογιστών ή ΠΕ Μηχανικών Η/Υ), ενώ θα προσληφθούν και 404 μόνιμοι υπάλληλοι στην ειδικότητα ΠΕ Γραμματέων.

Οι θέσεις κατανέμονται σε Πρωτοδικεία, Ειρηνοδικεία, Εφετεία και Πταισματοδικεία όλης της χώρας, καθώς και στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Για την διεκδίκηση μία από τις προκηρυσσόμενες θέσεις, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών διαδικτύου.

Ήδη οι προκηρύξεις βρίσκονται στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η 20ήμερη προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider