Επεκτείνουν τη συνεργασία τους για ελληνικούς προορισμούς Blue Air και Cyprus Airways

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επεκτείνουν τη συνεργασία τους για ελληνικούς προορισμούς Blue Air και Cyprus Airways
Οι πτήσεις κοινού κωδικού συνεχίζονται και το καλοκαιρινό πρόγραμμα, έως και 28 Οτωβρίου 2019.

Στην απόφαση να συνεχίσουν την εταιρική τους συνεργασία με πτήσεις κοινού κωδικού για καλύτερη σύνδεση Κύπρου - Ελλάδας προχώρησαν οι Blue Air και Cyprus Airways.

Όπως ανακοινώθηκε στα κυπριακά μέσα η συνεργασία των δύο αεροπορικών εταιρειών, η οποία ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2018, θα ισχύσει και για το καλοκαιρινό πτητικό πρόγραμμα, δηλαδή από τις 31 Μαρτίου έως τις 26 Οκτωβρίου 2019.

Κατόπιν της επέκτασης της συμφωνίας οι πελάτες των δύο εταιρειών θα μπορούν να ταξιδέψουν πιο εύκολα από τη Λάρνακα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο.

«Η συνεργασία μας με τη Blue Air αποδείχθηκε ότι ικανοποιεί τις ανάγκες των ταξιδιωτών μας, γι ‘αυτό και αποφασίσαμε να την επεκτείνουμε. Ετσι θα προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές κατά την κράτηση των πτήσεών τους για την Ελλάδα» τόνισε από πλευράς της η Νατάλια Πόποβα, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με την Cyprus Airways. Αυτή η συμφωνία θα συνεχίσει να μεγιστοποιεί τις ταξιδιωτικές ευκαιρίες που προσφέρονται στους επιβάτες μέσω των εκτεταμένων δικτύων των αεροπορικών μας εταιρειών. Η σχέση μας με τη Cyprus Airways είναι πολύ σημαντική και μέσω της συνεργασίας μας μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ακόμα καλύτερη σύνδεση για την ελληνική αγορά» ανέφερε από πλευράς του ο κ. Tudor Constantinescu, γενικός εμπορικός διευθυντής της Blue Air.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider